Zwarte kartonnen dozen

Zwarte dozen

Wilt u uw doos een extra luxe en chique uitstraling geven? Naast bruin, wit en rood, kunt u ook een aantal van onze doostypen als zwarte dozen bestellen via de website. U bestelt zwarte dozen voor volgende varianten: de postdoos, klepdoos, brievenbusdoos en kalenderverpakking. Met zwarte dozen vallen uw pakketjes extra op tussen de stapels bruine kartonnen dozen van de concurrent. Door de zwarte binnenkant staan uw producten daarnaast nog eens extra in de spotlight. Stel snel uw zwarte verzenddozen samen via onze rekentool. De zwarte kartonnen doos is daarbij te bedrukken met witte tekst of logo. Op die manier personaliseert u de zwarte dozen volledig naar wens.

Wij helpen u kiezen

Met zwart karton krijgt uw doos een chique uitstraling. Daarmee valt u op tussen andere verpakkingen, een aanrader voor bijvoorbeeld geschenkverpakkingen. De zwarte cadeaudoos is licht glanzend en verkrijgbaar in 1.5 en 3 mm kartonkwaliteit. De doos zwart kunnen wij ook gewoon bedrukken met uw logo of gewenste tekst.

Stel uw zwarte doos samen

  • 1,5 mm en 3 mm kartonkwaliteit
  • Postdoos
  • Kalenderverpakking
  • Klepdoos
  • Witte bedrukking mogelijk
  • Glanzend

Maakt van het uitpakken een ervaring

Wilt u uw klanten een indrukwekkende unboxing-ervaring geven? Verpak uw producten in zwarte dozen, dan krijgt het geheel direct een luxe gevoel. Bovendien valt de inhoud nog meer op als er mooie zwarte dozen omheen zitten. Kiest u voor een postdoos, dan wordt de verzorgde en professionele uitstraling van de doos nog eens versterkt door de zwarte kleur. De dozen zijn namelijk niet alleen zwart vanbuiten, maar ook vanbinnen. Zo ligt uw product echt in een soort etalage zodra uw klanten de zwarte dozen openen.

Makkelijk in elkaar gezet

De postdoos zet u zonder tape in elkaar. De vouwlijnen zijn al in de doos verwerkt, zodat u in een handomdraai de doos in elkaar zet. We begrijpen dat u geen uren wilt besteden aan het opbouwen van de zwarte dozen. Het ontwerp van de dozen is daarom zo gemaakt dat u in een paar snelle bewegingen de doos in elkaar vouwt en geen tape nodig heeft. Bij verzending adviseren wij om de zwarte dozen voor de veiligheid wel met (papier)tape te sluiten. Let op: bij de zwarte verzenddozen zijn de vouwlijnen soms minder goed zichtbaar dan bij een bruine kartonnen doos. Let daarom bij het vouwen goed op of u de zwarte dozen niet binnenstebuiten vouwt. Bekijk deze video om te zien hoe u de postdoos snel in elkaar vouwt.

Bestel snel uw doos op maat

Wat u ook wilt vervoeren: bij Doosopmaat.nl vindt u altijd een geschikte kartonnen zwarte doos om uw product slim te verpakken. Met zwarte dozen op maat zorgt u voor perfecte bescherming. Er is geen opvulmateriaal nodig, want met een goed passende doos voorkomt u beschadigingen. Onze zwarte dozen bestelt u eenvoudig via onze rekentool.