Zwarte kartonnen dozen

Bij Doosopmaat.be kunt u naast bruine en witte kartonnen dozen, ook terecht voor zwarte kartonnen dozen. De postdozen van Doosopmaat.be worden nu ook uitgevoerd in een zwarte kleur. Postdozen hebben een representatieve uitstraling en bieden een goede bescherming voor uw producten. De zwarte postdoos is zeer geschikt als verpakking voor producten gericht aan uw zakelijke relaties en klanten. Door de zwarte kleur onderscheidt de kartonnen doos zich tussen de standaard bruine en witte kleuren. Naast de postdoos zijn de klepdoos, brievenbusdoos en kalenderverpakking ook online verkrijgbaar in de zwarte variant. 

 

Zwarte dozen

Zwarte kartonnen dozen

Door een zwarte verpakking vallen uw producten nog meer op, vanwege de contrasterende en veelzijdige kleur. Zwart past immers bij iedere andere kleur. Ook kan de zwarte kleur uw huisstijl versterken. Echter kunnen de zwarte kartonnen dozen in tegenstelling tot de bruine en witte varianten niet bedrukt worden bij Doosopmaat.be. Bent u op zoek naar een bedrukte kartonnen doos? De bruine en witte uitvoeringen van onze dozen kunnen wel bedrukt worden. Ook zonder bedrukking heeft de zwarte kartonnen doos zo zijn charmes. Een luxe en chique verpakking die uw product stevig verpakt.

 Bereken uw prijs  stel uw eigen doos samen

 

Online zwarte kartonnen dozen bestellen

kleuren_postdozen.jpeg

Op onze website kunt u uw zwarte kartonnen dozen eenvoudig bestellen. En dat allemaal voor u op maat gemaakt. De kartonkwaliteit van de zwarte kartonnen doos is bij ons 1,5 mm (E-golf) of 3 mm (B-golf). Het mooiste resultaat krijgt u met deze kwaliteit omdat de doosjes makkelijk vouwen en mooi sluiten. U hoeft zich geen zorgen te maken om uw producten, de 3 mm kwaliteit is stevig genoeg om uw producten te beschermen. Zwarte kartonnen dozen hebben een chique uitstraling en vallen op tussen andere pakketten. Naast bruine, witte, rode en zwarte dozen biedt doosopmaat.be ook gekleurde dozen aan. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via verkoop@doosopmaat.be indien u geïnteresseerd bent in gekleurde dozen.

 

Wilt u een sample van het zwarte karton? Stuur dan een e-mail naar info@doosopmaat.be.