Bedrukte dozen

Bij veel dozenproducenten is het bedrukken van de dozen alleen mogelijk bij grote aantallen en hoge eenmalige opstartkosten. Bij Doosopmaat is dit niet het geval. Wij bedrukken digitaal, met als voordeel dat dit zeer aantrekkelijk is voor kleine aantallen. Een kleine oplage kan met digitaal bedrukken tegen acceptabele kosten worden bedrukt in zwart/grijs , kleur of zelfs wit.

Stel jouw bedrukte doos samen

Wij bedrukken de dozen digitaal. Dit betekent dat wij niet de gehele doos kunnen bedrukken. Bent u geïnteresseerd in bedrukte dozen van Doosopmaat, lees hieronder de mogelijkheden.

Bij ons kunt u al een kleine oplage dozen laten bedrukken met uw bedrijfslogo. 1 tot 3000 stuks kunt u via onze online rekentool berekenen en bestellen. Nadat de bestelling is geplaatst, ontvangt u binnen een uur een link naar onze uploadtool om uw logo te uploaden.

Naast de oplages die via onze website te berekenen zijn, kunt u ook terecht bij Doosopmaat.be voor grotere oplages. Vraag uw offerte aan via de e-mail of neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bij ons betaalt u geen opstartkosten! Wij helpen u graag om uw doos op maat met bedrukking samen te stellen!

Digitaal bedrukken

Onze dozen kunnen bedrukt worden op verschillende manieren:

  • Zwart/grijs logo of drukbeeld maximaal 320 mm hoogte
  • Kleur logo of drukbeeld heeft geen maximale hoogte
  • Wit logo of drukbeeld heeft geen maximale hoogte

Per type doos verschilt de plaats van de doos waar het drukbeeld wordt geplaatst. Hieronder staat per type uitgelegd waar wij de doos bedrukken: 

Vouwdoos en overslaande klep

  • Bedrukking op de twee lange zijden met hetzelfde drukbeeld.
  • Op offertebasis vier zijden met twee drukbeelden.
  • Links en rechts van de bedrukking moet 20 mm vrij blijven.
  • Boven en onder de bedrukking moet minimaal 20 mm vrij blijven tot de hoek van de doos.

Andere type dozen

 

  • Andere type dozen (bijvoorbeeld de postdoos) bedrukken wij uitsluitend op één zijde, de bovenkant of het grootste vlak van de doos. 
  • Rondom de bedrukking moet 10 mm vrij blijven aan alle zijden.

De binnenzijde van de doos is niet mogelijk om te bedrukken!

Heeft u vragen over een specifieke toepassing of wilt u een sample met bedrukking ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Aanleveren drukbeeld

Na het plaatsen van uw online bestelling krijgt u een mail met daarin een link naar onze uploadtool. In deze uploadtool kunt u uw logo uploaden en op de bestelde dozen positioneren. Gebruik een bestand van minimaal 300 DPI en 1275 pixels voor het beste resultaat. Deze opmaak wordt vervolgens opgeslagen. Bij een vervolgbestelling van dezelfde dozen krijgt u weer een link. Echter, u hoeft dan alleen nog maar op 'definitief goedkeuren' te klikken. Via het YouTube filmpje ziet u stap voor stap hoe u een drukbeeld kunt uploaden. 

Het is niet mogelijk om verschillende drukbeelden aan te leveren. Hetzelfde drukbeeld zal worden gebruikt aan beide zijdes van de vouwdoos. Het is dus niet mogelijk om aan de ene zijde een logo te plaatsen en aan de andere zijde een tekst. Gebruik een drukbeeld met zo weinig mogelijk witruimte.

Heeft u geen drukbeeld in het juiste format of van de juiste kwaliteit, vraag dan uw grafisch dienstverlener om een PDF bestand van voldoende grootte. Hoe zwaarder uw bestand hoe beter de drukkwaliteit.

Maatwerk

Kartonnen dozen bedrukken, voor ons is ook dat maatwerk. Uw ideeën zo goed mogelijk uitvoeren, dat is precies wat ons werk zo mooi maakt. Dozen hebben niet alleen een beschermende of verpakkende functie, maar worden ook steeds meer onderdeel van de marketingstrategie. Het ontvangen van het pakket is het eerste fysieke contactmoment tussen klant en online webshop. Met een bedrukte doos kan dit effect versterkt worden. Een mooie manier om direct met uw klant te communiceren. De dozen die u gebruikt worden zo echt die van u.

Kartonnen dozen bedrukken is dus meer dan alleen een extra toevoeging aan de doos.

Nieuwe Site, nog steeds op maat