Bedrukte dozen

Kiezen voor bedrukte dozen? Zo geregeld!

Stel je voor: jouw bedrijf groeit en bloeit en nu wil je jouw merk nog meer onder de aandacht brengen. Hoe doe je dat? Nou, met bedrukte dozen natuurlijk! En het mooie is: bij Doosopmaat is het dozen bedrukken zo gepiept, helemaal betaalbaar en ook nog eens leuk om te doen! We drukken de dozen digitaal waardoor je nooit hoeft te betalen voor opstartkosten, zelfs niet bij een kleine oplage! Wanneer je jouw dozen wilt bedrukken ben je bij Doosopmaat helemaal op de juiste plek.

Aan de slag met dozen bedrukken

Als je kiest voor het dozen bedrukken bij doosopmaat.be dan loop je in een paar eenvoudige stappen door het hele proces. Eerst kies je een doostype die perfect aansluit bij jouw product. Vervolgens kies je een kleur; wij hebben voor het dozen bedrukken de kleuren zwart/grijs, kleur of wit op voorraad. Vervolgens krijg je binnen een uur na je bestelling al een e-mail met een link naar de upload-tool. Hier kun je eenvoudig jouw logo of drukbeeld positioneren op jouw doos zodat het logo er precies zo opkomt tijdens het dozen bedrukken als dat jij in gedachte hebt. Na het uploaden gaan wij voor je aan de slag! Uiteraard slaan we het ontwerp van het dozen bedrukken voor je op in jouw account zodat je de volgende keer eenvoudig weer dozen kunt bedrukken met hetzelfde design! We maken het verzenddozen bedrukken zo makkelijk mogelijk voor jou!

Stel jouw bedrukte doos samen

Ga je dozen bedrukken? Houd hier rekening mee!

  • Zwart of grijs logo/drukbeeld maximaal op 320 mm hoogte
  • Kleur en wit logo/drukbeeld heeft geen maximale hoogte
  • Houdt 20 mm vrije ruimte rondom bij vouwdozen en bij de overslaande klep, voor alle andere doostypes is dit 10 mm
  • Bij de vouwdoos en overslaande klep wordt er gedrukt op de twee lange zijden
  • Bij alle andere doostypes wordt er gedrukt op het grootste vlak
  • Neem contact op wanneer je meer zijdes bedrukt wilt hebben!

Het dozen bedrukken stappenplan:

1. Bereken de prijs via onze rekentool

Kies je type doos, de oplage en het soort opdruk (zwart/grijs, kleur of wit) voor het dozen bedrukken. Goed om te weten: bij de vouwdoos en overslaande klep komt je bedrukking op de twee lange zijden, bij de andere dozen komt het op het grootste vlak. Ook zie je in de rekentool of je volume- of palletkorting krijgt. Eerst even checken of het bevalt? Je kunt eenvoudig een proefdoos bestellen. Zo weet je zeker dat je happy bent met hoe jouw bedrukte dozen eruit komen te zien na het doos bedrukken!

2. Plaats je bestelling; doosje bedrukken

Alles goed ingevuld? In de rekentool zie je meteen de verwachte levertijd van je order. Nadat je hebt besteld, ontvang je een orderbevestiging per mail, ook ontvang je hier een link naar de uploadtool voor het doosjes bedrukken. Nu wordt het tijd om de bedrukking te regelen!

3. Lever je ontwerp aan

Via de online omgeving lever je jouw ontwerp voor het dozen bedrukken bij ons aan. Heb je eerder bedrukte dozen met dezelfde maat bij ons besteld? Dan vind je het drukbeeld terug in jouw account, zodat je het makkelijk opnieuw kunt gebruiken!

Bij zwart/grijs is de hoogte van het logo of drukbeeld maximaal 320 mm hoog. Kies je voor kleur of wit, dan kan je elke hoogte kiezen voor het dozen bedrukken. Zorg ook voor genoeg vrije ruimte rondom. Dit is 20 mm bij vouw- en overslaande klep dozen en 10 mm bij andere dozen. Je bepaalt helemaal zelf de positie op de doos voor het dozen bedrukken. Het rode kruis in de tool helpt je om het drukbeeld precies in het midden te plaatsen en te zorgen voor de perfecte positioneren bij het dozen bedrukken. (Geen zorgen, het kruis drukken we niet mee bij de bedrukte dozen).

Voor het beste resultaat voor het dozen bedrukken stuur je ons een drukbeeld met zo min mogelijk witruimte en een hoge resolutie (minimaal 300 DPI en 1275 pixels). Hoe zwaarder je bestand, hoe beter de kwaliteit. Let op: je kunt per bestelling maar één beeld aanleveren. In je account wordt je ontwerp voor deze maat automatisch opgeslagen.

Grote plannen? Vertel het ons!

Wil je een grotere oplage dan 3.000 stuks met bedrukte dozen? Of zoek je een ander soort bedrukking, bijvoorbeeld met meerdere afbeeldingen op vier zijden? We denken graag met je mee. Mail of bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken of een offerte op te vragen voor de bedrukte dozen. We vinden het belangrijk om jouw wensen tot in detail uit te werken en kunnen je helpen met het ontwerpen van de perfecte doos voor jou. Wat jouw wensen ook zijn voor het dozen bedrukken, bij doosopmaat staan we voor je klaar om van jouw wens de realiteit te maken. Heb je vragen over de het dozen bedrukken of heb je advies nodig bij het kiezen van de perfecte doos? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +31(0)182-570866. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen met al je vragen over het dozen bedrukken!

vakantie 2