Groothandel kartonnen dozen

De moderne dozengroothandel kent de vele mogelijkheden van het internet en maakt daar gebruik van, maar geen moment mag de basis worden vergeten: goede dozen voor een eerlijke prijs. Dat is in het kort hoe doosopmaat.be te werk gaat. Wij zijn een online dozengroothandel, die dozen in grote en kleine oplage maakt op ieder gewenst formaat, en dat voor een goede prijs en met snelle levering.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Als ervaren groothandel in kartonnen dozen kennen wij onze klanten. We weten dat helderheid wordt geapprecieerd. Bij ons berekent u dan ook zelf de prijs van uw doos, zo weet u precies wat alles kost en waar u uw geld aan uit gaat geven. De online rekentool maakt het echt gemakkelijk!

Groothandel kartonnen dozen kwaliteit

groothandel kartonnen dozen

De basis van iedere dozengroothandel is karton. Karton moet van hoge kwaliteit zijn en de juiste eigenschappen hebben voor dozen om door ons gebruikt te kunnen worden. Bij doosopmaat.be kunt u altijd uit verschillende kartonwaliteiten kiezen, zodat u steeds de beste afweging kunt maken: lichter, goedkoper karton voor dozen die geen zwaar pakketten gaan moeten dragen, iets duurder maar steviger karton voor de verzendingen waar u geen risico mee neemt. Het is allemaal mogelijk bij doosopmaat.be.

We schreven het al: een goede groothandel in kartonnen dozen vergeet nooit z’n basis. Dozen zijn op het eerste zicht een simpel product, maar het moet wel aan veel eisen voldoen en die eisen kennen wij. We zijn ervaren, we leveren al jaren dozen aan bedrijven in België, Nederland en Duitsland. Wij reageren op veranderingen op de markt en streven steeds het hoogste resultaat na voor u en uw onderneming. Dat is de basis van het succes van doosopmaat.be.

Groothandel kartonnen dozen online

Doosopmaat.be is een website en een webshop: u kunt direct online bestellen, u moet daar alvast niet meer voor bellen. Dat is wel zo gemakkelijk. Met onze rekentool berekent u de maatvoering, het materieel, de afwerking en natuurlijk de prijs van uw doos. U weet waar u zich aan kunt verwachten, wij geven u alle informatie!