Rode kartonnen dozen

Doosopmaat.be heeft een nieuwe kleur toegevoegd aan het assortiment: rood! Rood is een veelgebruikte kleur in logo’s van (grote) bedrijven, denk aan Netflix en Coca Cola. Rood straalt leiderschap en zelfvertrouwen uit. Met een gekleurde kartonnen doos valt u op bij uw klanten. Ook de waarde van uw product wordt vergroot door de luxe verpakking.

Stel uw rode doos samen
speciaal voor u op maat gemaakt

 

verschillende kleuren postdozen

Via onze website kunt u heel gemakkelijk uw doos op maat berekenen. Naast rood is de postdoos ook verkrijgbaar in bruin, wit, rood en zwart. Na het succes van zwart karton hebben wij na een brainstorm besloten om ook rood karton aan te bieden. Rood geeft energie en geluk. Er zijn natuurlijk verschillende tinten rood verkrijgbaar. Een heldere en krachtige kleur rood. Het is een vrij algemene kleur rood, waardoor wij rode kartonnen dozen kunnen aanbieden voor een grote doelgroep.

Ons rode karton is verkrijgbaar in 1,5 mm kwaliteit. Met 1,5 mm heeft u een mooi doosje dat gemakkelijk te vouwen is. In combinatie met het type postdoos heeft u een zeer stevige doos om uw producten in te verpakken.

Een unieke verpakking 

Met rood karton valt uw product op. Rood is een warme kleur, straalt kracht uit en is energiek. Rood is een primaire kleur en wordt veel gebruikt in het dagelijkse leven. Nu dus ook in de vorm van de postdoos. Rood is een kleur die het heel goed doet tijdens de feestdagen, Sint Nicolaas en kerstmis bijvoorbeeld. Maar denk ook aan Valentijnsdag, de dag van de liefde. Rood is namelijk de kleur van de liefde. Zo speelt u in op de actualiteit en is uw verpakking onderscheidend ten opzichte van anderen. Vooral in een periode waarbij bedrijven veel eindejaarsgeschenken ontvangen, kan de verpakking invloed hebben. Een bijzondere ervaring blijft u meer bij dan een standaard gebeurtenis. Hetzelfde geldt voor een onderscheidende verpakking. Die blijft u heugen, terwijl een standaard doos niet zo zeer opvalt. Val op en kies eens voor rood karton!

rode postdoosBent u op zoek naar een ander doosje in rood karton? De brievenbusdoos, kalenderverpakking en klepdoos kunnen ook uitgevoerd worden in 1,5 mm rood karton. Ook deze zijn te berekenen via onze berekentool op de website. 

Wilt u een staal ontvangen van ons rode karton? Stuur dan een e-mail naar info@doosopmaat.be.