Rode kartonnen dozen

Wilt u uw doos een extra krachtige en opvallende uitstraling geven? Kies dan eens voor een rode doos. Naast bruin, wit en zwart, is een aantal van onze doostypen bij bestellingen via de website ook verkrijgbaar andere kleuren. Bijvoorbeeld de rode doos. U koopt de rode doos in de variant van de postdoos, klepdoos, brievenbusdoos en kalenderverpakking. Deze rode en zwarte dozen zijn prachtig wit te bedrukken door ons.

De power van een rode doos

Zeggen wij Coca-Cola, LEGO, H&M of Netflix, dan heeft u waarschijnlijk maar één kleur in uw hoofd: rood! Een sterke primaire kleur, die passie en leiderschap uitstraalt. Niet gek dus dat veel grote merken en bedrijven deze kleur graag in hun logo of huisstijl hebben. De rode kartonnen dozen die wij gebruiken, worden gemaakt van een krachtige en algemene rode kleur, waarmee u een breed publiek aanspreekt.

Bestel uw rode doos 

Rood karton is alleen beschikbaar in 1,5 mm kartonkwaliteit. In de vorm van een postdoos heeft u een stevige doos, die er super mooi uit ziet. Zwart karton heeft een chique uitstraling, ons rood karton heeft een krachtige uitstraling. Laat uw pakket opvallen en maak een unieke indruk op uw klanten door te kiezen voor rood karton!

De rode kleur past bij de huisstijl van uw bedrijf en voegt waarde toe aan de customer journey. Het ontvangen van het pakket is het eerste fysieke contactmoment tussen klant en online bedrijf. Met rood karton maakt u een goede eerste indruk. Val op tussen anderen en kies rood karton!

Perfect voor de feestdagen

Met rode kartonnen dozen tovert u elke doos eenvoudig om tot een prachtige geschenkverpakking. Bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, Sinterklaas of kerst. Wilt u uw postdoos, klepdoos, brievenbusdoos of kalenderverpakking een feestelijke make-over geven? Kies bij het dan voor rode dozen bij het bestellen. Wij regelen dan de rest!

Kies de rode doos die u kunt gebruiken

Iedere rode doos heeft zijn eigen voordelen. Bepaal welke rode doos het beste past bij de producten die u wilt verzenden. Te grote of te kleine dozen zorgen voor beschadigingen. Kies daarom voor een rode doos op maat. Wilt u kleine items verzenden die goed plat te maken zijn? Dan kiest u het beste voor een rode brievenbusdoos. Terwijl grotere items beter passen in een rode postdoos. Weet u niet zeker welke rode kartonnen doos u nodig heeft? Dan denken onze experts graag met u mee!

Maak een ijzersterke indruk

Een eerste indruk maakt u maar één keer. Kan er bij u online gewinkeld worden? Als nieuwe klanten hun bestelling in handen krijgen, is dat misschien wel het eerste fysieke contactmoment met uw merk. Laat uw verpakking opvallen en spring in het oog met een rode doos, met een witte bedrukking. Wilt u onze rode doos met eigen ogen beoordelen? Vraag een proefstukje aan via sales@doosopmaat.nl.