Rode kartonnen dozen

Doosopmaat.be heeft een nieuwe kleur toegevoegd aan het assortiment: rood! Rood is een veelgebruikte kleur in logo’s van (grote) bedrijven, denk aan Netflix en McDonald’s. Rood straalt leiderschap en zelfvertrouwen uit. Met een gekleurde kartonnen doos valt u op bij uw klanten. Ook de waarde van uw product wordt vergroot door de luxe verpakking.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Via onze website kunt u heel gemakkelijk uw doos op maat berekenen. De postdoos is verkrijgbaar in bruin, wit en zwart. Na het succes van zwart karton hebben wij na een brainstorm besloten om ook rood karton in te kopen. Rood geeft energie en geluk. Er zijn natuurlijk verschillende tinten rood verkrijgbaar. Een heldere en krachtige kleur rood. Het is een vrij algemene kleur rood, waardoor wij rode kartonnen dozen kunnen aanbieden voor een grote doelgroep.postdoos_rood_grijs_1a.png

Ons rode karton is verkrijgbaar in 1,5 mm kwaliteit. Met 1,5 mm heeft u een mooi doosje dat gemakkelijk te vouwen is. In combinatie met het type postdoos heeft u een zeer stevige doos om uw producten in te verpakken.

Een unieke verpakking 

Rood is een kleur die het heel goed doet tijdens de feestdagen, Sint Nicolaas en kerstmis bijvoorbeeld. Maar denk ook aan Valentijnsdag, de dag van de liefde. Rood is namelijk de kleur van de liefde. Zo speelt u in op de actualiteit en is uw verpakking onderscheidend ten opzichte van anderen. Vooral in een periode waarbij bedrijven veel eindejaarsgeschenken ontvangen, kan de verpakking invloed hebben. Een bijzondere ervaring blijft u meer bij dan een standaard gebeurtenis. Hetzelfde geldt voor een onderscheidende verpakking. Die blijft u heugen, terwijl een standaard doos niet opvalt. Val op en kies eens voor rood karton!

Met rood karton valt uw product op. Rood is een warme kleur, straalt kracht uit en is energiek. Rood is een primaire kleur en wordt veel gebruikt in het dagelijkse leven. Nu dus ook in de vorm van de postdoos.

Bent u op zoek naar een ander doosje in rood karton? De brievenbusdoos, kalenderverpakking en klepdoos kunnen ook uitgevoerd worden in 1,5 mm en zijn te berekenen via onze website.