Witte dozen

Naast bruin, zwart en rood, vind u bij Doosopmaat.nl ook de witte doos. Een populaire kleur, vanwege professionele uitstraling. Laat u uw doos bedrukken met kleur? Dan zorgen witte kartonnen dozen voor het beste resultaat. Bereken hieronder snel de prijs van uw witte doos.

Prettige verpakkingskleur

Stel u voor: u krijgt een cadeau, en het zit verpakt in een witte kartonnen dozen met een mooie opdruk. Daar kunt u uw ogen waarschijnlijk niet vanaf houden! Zoekt u ook een representatieve doos om uw producten in te verpakken? Een witte doos heeft een luxe, professionele uitstraling. Dankzij lichte kleur richten alle blikken automatisch op het allerbelangrijkste: uw product.

Stel uw witte doos samen

Verzenden met een hygiënische uitstraling door de witte doos

Het voordeel van een witte doos, is dat de kleur door velen wordt geassocieerd met hygiëne. Verzend u dus producten die met hygiëne te maken hebben, zoals make-up, producten voor een nagelstudio of producten voor bij een arts? Dan kiest u het beste voor de witte doos. Uw klanten hebben daardoor sneller het idee dat jouw producten aan alle hygiëne standaarden voldoen!

Wij helpen u de beste witte doos kiezen

Een groot deel van onze dozen wordt gemaakt van wit karton. De vouwdoos, overslaande klepdoos, wikkeldoos en losse kartonnen plaat zijn alleen verkrijgbaar met een witte buitenkant en een bruine binnenkant. Bij alle andere witte verzenddozen kunt u kiezen voor een witte buitenkant én binnenkant. Ook als u dus een witte doos met deksel openslaat, heeft u een strakke witte binnenkant. Ons witte karton is van zichzelf mooi mat, dus niet glanzend. Hierdoor kunt u gerust witte dozen bestellen met een moderne en strakke uitstraling.

Laat uw witte doos bedrukken

U kunt uw witte verpakkingsdozen laten bedrukken in kleur of zwart/grijs. Bedrukte dozen worden vaak in het wit uitgevoerd. Dat is ook wel logisch: door het contrast met de witte dozen valt de bedrukking op de doos goed op. Vooral als u ook nog voor een kleurendruk kiest. Bent u op zoek naar een andere kleur doos? Bij Doosopmaat.nl vind u ook gekleurde en zwarte dozen. Deze bestelt u eenvoudig in onze rekentool.