Witte dozen

Naast bruine kartonnen dozen heeft Doosopmaat.be ook witte dozen in het assortiment. Witte dozen hebben een luxe uitstraling en geven uw product toegevoegde waarde. Met de handige rekentool op onze website berekent u gemakkelijk de beste prijs. Let er echter wel op dat u werkt in een schone omgeving met witte dozen. Het risico op zwarte vegen ligt bij wit karton hoger!

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Online witte dozen bestellen 

Bij Doosopmaat.be kunt u eenvoudig witte dozen online bestellen. U voert uw gewenste maten in via onze online rekentool en selecteert de witte kleur indien mogelijk. Enkele modellen worden in het wit uitgevoerd aan zowel de buitenkant als aan de binnenkant. Er zijn ook varianten met een witte buitenkant en een bruine binnenkant. De kartonnen doos geheel uitgevoerd in wit straalt de meeste luxe uit. Voordeel van een witte op maat gemaakte doos is dat uw product meer in het oog springt. Dit werkt vooral bij fel gekleurde producten, zoals onderstaande tassen. Door de witte kleur springt ook de bedrukking eruit, vooral als het gaat om een kleurenbedrukking. Door de witte ondergrond komt de kleur van uw bedrijfslogo veel beter uit de verf.

Witte dozen onlineDe postdoos is een model doos dat vaak in het wit wordt besteld vanwege de uitstraling en is ideaal voor bedrukking van uw logo of een persoonlijke tekst. Door de witte kleur komt de opdruk nog mooier uit. Doosopmaat.be levert kartonnen dozen op maat die u online gemakkelijk kunt bestellen. Er zijn verschillende soorten tinten wit zoals sneeuwwit. Doosopmaat.be levert ‘kartonwit’ met een matte finish. Deze variant is zeer geschikt om cadeaus of relatiegeschenken te verpakken.

Witte dozen op maat

De witte kartonnen dozen bij Doosopmaat.be hebben een iets langere levertijd vergeleken met standaard bruin vanwege het feit dat onze leverancier niet iedere dag wit karton produceert. Witte kartonnen dozen creëren een luxe uitstraling en vallen op tussen de ''standaard'' bruine varianten. 

Witte vouwdoos

Bent u op zoek naar een natuurlijke of industriële uitstraling? Dan is een bruine doos op maat meer voor u geschikt. Naast bruine en witte dozen op maat levert Doosopmaat.be ook gekleurde en zwarte kartonnen dozen.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.