Klantenservice

Leveren

Wat is de levertijd?

De levertijd is afhankelijk van het type doos, bedrukking en de gekozen kartonkwaliteit. Doosopmaat.be werkt niet met standaardmaten en heeft ook geen voorraad liggen. Wij maken zoals onze naam al zegt, alle kartonnen dozen op maat speciaal voor jou. Omdat wij geen voorraad van standaarden hebben, is de huidige levertijd realistisch. In de orderbevestiging sturen wij je de verwachte levertijd van jouw order.

Actuele levertijd op dit moment

Zoals hierboven benoemd is de levertijd afhankelijk van het type doos. Het kan op bepaalde momenten extra druk zijn, waardoor de levertijd opgelopen. Elke ochtend voor 10:00 uur passen wij de levertijd aan mocht dit veranderen, zodat je indicatief weet wat de levertijd is.

Welke kleuren karton kunnen geleverd worden?

Kartonnen dozen kun je bestellen in bruin, wit, zwart of rood. Afhankelijk van het gekozen type doos kun je kiezen voor:

  • Bruine buitenkant/bruine binnenkant
  • Witte buitenkant/bruine binnenkant
  • Witte buitenkant/witte binnenkant
  • Zwarte buitenkant/zwarte binnenkant
  • Rode buitenkant/rode binnenkant

Bruin karton is iets voordeliger dan wit karton. Bruin karton is bovendien beter voor het milieu, het hoeft niet gebleekt te worden. Witte dozen hebben echter een mooiere uitstraling. Zwart karton heeft een chique uitstraling.

Kunt u ook eenvoudige platen karton leveren?

Ja, wij kunnen ook kartonnen platen leveren. Deze platen kunnen in bijna ieder formaat worden besteld. Zie ook onze speciale pagina over kartonnen platen. Eventueel worden jouw platen voorzien van één of meer rillijnen (om de plaat makkelijk te vouwen).

Kunt u ook postdozen leveren?

Een postdoos is een veelgebruikt model in de verpakkingswereld. Gelukkig kunnen wij deze ook leveren. Natuurlijk wordt jouw postdoos dan op maat gemaakt. Kijk op onze pagina over postdozen voor meer informatie.

Kunnen er handvatten in de dozen?

Optioneel kunt u in onze Amerikaanse vouwdozen handvatten laten maken. In onze rekentool kun je dan de optie 'handvatten' aanvinken.

Bezorgen

Zodra je bestelling is verzonden, ontvangt je een track & trace code om de bestelling te volgen. Hier vind je het afleveradres en een tijdsindicatie van leveren. Levering vindt plaats op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Ben je een dag niet aanwezig, laat het ons weten.

Vragen of wijzigingen betreft bezorgen kun je natuurlijk altijd aan ons stellen. Houdt je track & trace of orderbevestiging bij de hand. Wij zullen je vragen om de referentie afzender op de track & trace of het ordernummer van Doosopmaat.be.

Wanneer wordt er bezorgd?

Na het plaatsen van jouw bestelling, laat Doosopmaat.be u weten wanneer er ongeveer geleverd gaat worden. Een dag voor levering ontvangen klanten een track & trace. Wij bezorgen altijd op werkdagen tussen 08:00h en 17:00h.  Indien gewenst kun je als klant een tijdstip van aflevering afspreken. Hier zijn meerkosten aan verbonden. Onze dozen worden in pakketten en op pallets verzonden. Heb je meerdere maten besteld, dan kan het zijn dat het in delen wordt geleverd.

Zijn er bezorgkosten?

Binnen België berekenen wij in principe geen bezorgkosten. De bezorgkosten buiten België zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

vakantie 2