Dozen laten maken

Je hoeft geen wiskundige te zijn om dozen te laten maken. Het is tegenwoordig heel eenvoudig om dozen op maat te laten maken. Zeker bij de grootste dozenhal van België! Zelfs bij kleine aantallen kun je dozen voordelig samenstellen. Daarbij kun je de dozen laten bedrukken met een logo of persoonlijke tekst. Doosopmaat.be biedt de bedrukking in zwart/grijs en kleur aan.

Via onderstaande button kun je eenvoudig uw doos op maat samenstellen. Je ziet meteen wat de dozen gaan kosten. Zo gemakkelijk is het tegenwoordig om dozen te laten maken. 

Bestel direct jouw doos

Kartonnen dozen op maat

Doosopmaat.be maakt alle dozen op maat. Ook wanneer u standaard dozen zoekt. Wij hebben geen dozen op voorraad liggen. De levertijd op onze website is realistisch. 

Dozen op maat laten maken begint bij jouw product. Welke afmetingen moet de doos hebben? Welke kwaliteit karton in nodig? Wil je jezelf onderscheiden op de markt door middel van een mooie print op de dozen?

Een standaard doos of dozen laten maken?

Wil je ook dozen laten maken? Of staan er bij jou nu al veel dozen in de hal? Koop dan niet weer een grote serie. Veel klanten laten zich verleiden door een lage prijs. Vervolgens staat hun hal vol met dozen. Na enkele jaren moeten ze de helft van de dozen ongebruikt weggooien, om ruimte in hun hal te maken.
Dozen met een standaard formaat vragen weer om opvulmaterialen. Wanneer je alle kosten van de dozen, opvulmaterialen, handling optelt blijkt een doos laten maken vaak voordeliger.  

Dozen op maat, alles op maat

Een doos op maat laten maken is een doos laten maken die je zelf voor ogen heeft. Bijvoorbeeld met jouw logo er op. Bij een standaard doos van de groothandel is dit niet mogelijk omdat deze al zijn geproduceerd. 
Bovendien heeft de groothandel per maat maar 1 variant. Bij Doosopmaat.be bepaal je niet alleen zelf de maten, maar ook de 'opties': witte buitenkant, handvat, opdruk, enz. Daarom willen steeds meer bedrijven eigen dozen laten maken. Wij heten ze welkom bij de grootste dozenhal van België. 

vakantie 2