Dozen laten maken

U hoeft geen wiskundige te zijn om dozen te laten maken. Het is tegenwoordig heel eenvoudig om dozen op maat te laten maken. Zeker bij de grootste dozenhal van België! Zelfs bij kleine aantallen kunt u dozen voordelig samenstellen. Daarbij kunt u de dozen laten bedrukken met een logo of persoonlijke tekst. Doosopmaat.be biedt de bedrukking in zwart/grijs en kleur aan.

Via onderstaande button kunt u eenvoudig uw doos op maat samenstellen. U ziet meteen wat de dozen gaan kosten. Zo gemakkelijk is het tegenwoordig om dozen te laten maken. 

Bestel direct uw doos

Kartonnen dozen op maat

Doosopmaat.be maakt alle dozen op maat. Ook wanneer u standaard dozen zoekt. Wij hebben geen dozen op voorraad liggen. De levertijd op onze website is realistisch. 

Dozen op maat laten maken begint bij uw product. Welke afmetingen moet de doos hebben? Welke kwaliteit karton in nodig? Wilt u zichzelf onderscheiden op de markt door middel van een mooie print op de dozen?

Een standaard doos of dozen laten maken?

Wilt u ook dozen laten maken? Of staan er bij u nu al veel dozen in de hal? Koop dan niet weer een grote serie. Veel klanten laten zich verleiden door een lage prijs. Vervolgens staat hun hal vol met dozen. Na enkele jaren moeten ze de helft van de dozen ongebruikt weggooien, om ruimte in hun hal te maken.
Dozen met een standaard formaat vragen weer om opvulmaterialen. Wanneer u alle kosten van de dozen, opvulmaterialen, handling optelt blijkt een doos laten maken vaak voordeliger.  

Dozen op maat, alles op maat

Een doos op maat laten maken is een doos laten maken die u zelf voor ogen heeft. Bijvoorbeeld met uw logo er op. Bij een standaard doos van de groothandel is dit niet mogelijk omdat deze al zijn geproduceerd. 
Bovendien heeft de groothandel per maat maar 1 variant. Bij Doosopmaat.be bepaalt u niet alleen zelf de maten, maar ook de 'opties': witte buitenkant, handvat, opdruk, enz. Daarom willen steeds meer bedrijven eigen dozen laten maken. Wij heten ze welkom bij de grootste dozenhal van België.