Palletdozen

We weten allemaal hoe cruciaal een stabiele pallet is bij het vervoeren van jouw waardevolle producten. Maar hoe zorg je ervoor dat je palletdozen precies passen en je lading veilig is? Het antwoord ligt bij Doosopmaat.nl, waar we palletdozen op maat maken die perfect op je pallet passen en je producten veilig verpakken. Of je nu pallet dozen zoekt die zo groot zijn als een pallet, of kleinere dozen die gestapeld de juiste afmetingen hebben, wij hebben de perfecte oplossing! Bekijk de mogelijkheden op deze pagina en bestel de palletdoos die jij nodig hebt!

Stel jouw palletdoos samen

Palletdoos: een wereld van mogelijkheden

De palletdoos moet op een pallet passen, natuurlijk, maar er is meer. Je wil immers ook jouw product veilig kunnen verpakken. Wil je de palletdoos laten bedrukken, zodat jouw bedrijfsnaam goed zichtbaar is? Heb je specifieke wensen? Je kunt voor dit alles uiteraard bij Doosopmaat.nl terecht. Maatwerk is namelijk wat ons onderscheidt. Een palletdoos zijn zo veel meer dan alleen een simpel stuk karton dat je producten van A naar B vervoert. Ze zijn de onzichtbare helden die jouw producten beschermen, je bedrijf op de kaart zetten en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Bij Doosopmaat.nl begrijpen we dat elke ondernemer en organisatie unieke behoeften heeft, en daarom bieden we je de mogelijkheid om jouw palletdozen volledig te personaliseren.

Een palletdoos moeten stevig zijn, dat spreekt voor zich. Daarom maken wij onze palletdoos van dubbele golfkarton (7 mm) met exportkwaliteit. De buitenkant is gemaakt van stevig (kraft)papier, waardoor de doos zowel van binnen als van buiten stevig is en jouw producten de juiste bescherming krijgen. Onze kartonnen palletdoos is verkrijgbaar in iedere gewenste maat. Je kunt dus kiezen voor kleine dozen die samen bij elkaar toch mooi op een pallet passen, of voor echt grote dozen, zo breed en lang als een pallet, die je weer kunt stapelen. In alle gevallen ben je verzekerd van een volledig veilig ingepakte lading!

Palletdozen informatie

Heb je vragen over palletdozen, je kunt ons altijd bellen. We helpen je graag.  
Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Ga dan via onderstaande button naar onze rekentool (kies als type doos de 'vouwdoos')

Let bij het bestellen van jouw palletdozen op de uiteindelijke buitenmaat van de doos. Wij rekenen altijd met binnenmaten. Wanneer je als binnenmaat bijv. opgeeft 1200 x 800 mm (formaat van een euro-pallet) dan krijgt de palletdoos een buitenmaat van 1214 x 814 mm. Jouw doos steekt dan buiten de pallet uit, dat is natuurlijk niet de bedoeling van een palletdoos. Bovendien loop je zo het risico dat er net geen 3 dozen naast elkaar in de vrachtwagen kunnen.

Om je te helpen geven wij hieronder de binnen- en buitenmaten van veel gebruikte palletdozen.

Dikte karton

Binnenmaat (mm)

Buitenmaat (mm)

7 mm BC-golf

1185 x 785 x 772

1200 x 800 x 800

7 mm BC-golf

1185 x 785 x 972

1200 x 800 x 1000

7 mm BC-golf

1185 x 985 x 772

1200 x 1000 x 800

7 mm BC-golf

785 x 585 x 572

800 x 600 x 600

 

Vouwdozen op pallet

Hiernaast een foto van palletiseerbare dozen met buitenmaat van 600 x 400 mm. Bij een pallet van 1200 x 800 mm (euro-pallet formaat) passen er exact 4 dozen op een laag. Wij maken de palletdoos voor je op maat in ieder formaat. De palletdoos wordt binnen 3 tot 7 werkdagen bij u geleverd.

Dikte karton

Binnenmaat (mm)

Buitenmaat (mm)

 4 mm C-golf

 592 x 392 x 392

 600 x 400 x 400

Pallet dozen kopen bij doosopmaat.nl

Bij Doosopmaat.nl maken we het bestellen van de palletdoos eenvoudig en zorgeloos. Via onze gebruiksvriendelijke website kun je snel en eenvoudig de prijs berekenen voor uiteenlopende doosformaten waaronder de palletdoos. Heb je een specifieke maat nodig? Geen probleem! Vraag simpelweg een offerte aan via de website of via sales@doosopmaat.nl. Heb je vragen over de pallet doos of heb je advies nodig bij het kiezen van de perfecte doos? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0182-570866. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen met al je vragen over dozen. Bij Doosopmaat.nl ben je altijd verzekerd van de juiste doos voor jouw product, ongeacht de grootte.

Zoekt u kartonnen platen als bodem of als afdekplaat? Wij leveren kartonnen platen in iedere gewenste maat. Kijk op de pagina 'kartonnen platen' of reken de prijs uit in onze rekentool