Over de klepdoos

De klepdoos is een handige verpakkingsoplossing voor verschillende doeleinden. Het is een kartonnen doos met een klepsluiting en een Zweedse bodem, die een representatieve uitstraling heeft en gemakkelijk in de schappen kan worden geplaatst. Bovendien is de klepdoos hersluitbaar en kan deze gemakkelijk in elkaar worden gezet volgens een vaste volgorde. Op ons YouTube-kanaal leggen we je stap voor stap uit hoe je dit doet.

Wanneer het om relatief hoge formaten gaat, kan de doos met klepdeksel een goed alternatief zijn voor de postdoos. Bij een postdoos mag de hoogte nooit groter zijn dan de lengte van de doos, maar bij een klepdoos is deze beperking niet van toepassing. Daardoor kan de klepdoos in veel verschillende situaties worden gebruikt.

Laat jouw klepdoos bedrukken

Het is ook mogelijk om de klepdoos te laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. De bedrukking kan worden aangebracht op de klep of het grootste vlak van de doos. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de bedrukking, zoals zwart/grijs, kleur of wit, waardoor de doos een mooie uitstraling krijgt met een persoonlijke touch. Bovendien geldt er een volumekorting bij het bestellen van verschillende formaten klepdozen tegelijkertijd.

Kenmerken

 • Al te bestellen vanaf 5 stuks
 • Beschikbaar in veel verschillende formaten
 • Verkrijgbaar in bruin, wit, zwart en rood
 • Bedrukking mogelijk in zwart/grijs, kleur of wit
 • Representatieve uitstraling
 • Profiteer van volumekorting (bereken je prijs in de rekentool)
 • Makkelijk hersluitbaar
 • Fefco 215

Synoniemen

 • Klepsluiting
 • Zweedse bodem
 • Verkoopverpakking
 • Schapverpakking

Speciaal voor hogere producten


Wanneer jouw producten aan de hoge kant zijn, dan is de klepdoos een goed alternatief voor de postdoos. De klepdoos biedt namelijk genoeg ruimte voor producten van maximaal 550 millimeter hoog. Wil je de verpakking een representatieve uitstraling geven? Bedruk hem dan, bijvoorbeeld met jouw bedrijfslogo, ook andere bedrukkingen zijn mogelijk. 

Verzend verschillende producten met de klepdoos

Een klepdoos is erg geschikt voor het verzenden van bijvoorbeeld schoenen, flesjes parfum of elektronische artikelen. Zorgen dat een koptelefoon, muis of radiobestuurbare helikopter veilig bij de ontvanger aankomt? Dan is de klepdoos de ideale oplossing. Producten die te groot zijn voor een brievenbusdoos wil je natuurlijk ook niet in een te grote doos verzenden. Voorkom dat producten door de doos kunnen bewegen en zo schade oplopen. Met een klepdoos op maat voorkom je schade en verzend je ieder product zo veilig mogelijk.

Kies voor de kartonnen doos die bij jouw producten past

Al met al is de klepdoos een veelzijdige verpakkingsoplossing die gemakkelijk in elkaar te zetten is, hersluitbaar is en bovendien bedrukt kan worden voor een persoonlijke uitstraling. Dankzij de Zweedse bodem en het klepdeksel is de klepdoos ook nog eens stevig en veilig in gebruik. Kortom, de doos met klep is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een praktische en aantrekkelijke verpakkingsoplossing.