Dozen kleine oplage

U wilt kartonnen dozen bestellen, maar niet meer dan u nodig hebt. Wij kunnen uw dozen in kleine oplage vervaardigen. Hebt u maar tien dozen in een bepaalde maat nodig? Wij maken ze en we leveren ze aan u. Zo gemakkelijk is doosopmaat.be! Wij houden van service op maat, zonder verspilling en zonder beperkingen. Wij werken op onze eigen manier en daar horen ook kleine oplages bij, precies zoals u het wilt.

Voordelen van doosopmaat.be

  • Minimale afnamen van 10 stuks
  • Geen opstartkosten
  • Gratis levering

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Veel groothandels in kartonnen dozen leveren enkel grote volumes, echt grote oplages die alleen interessant zijn als u ook echt veel dozen in dezelfde maat gaat gebruiken. Het gevolg is dat mensen een standaarddoos in grote oplage kopen en die dan voor al hun verzendingen gebruiken, ook al zijn de dozen eigenlijk te groot. Er wordt veel opvulmateriaal gebruikt. Dat kan echt gemakkelijker!

Dozen duurzame oplage

Doosopmaat.be stoort zich aan verspilling. Verpakkingsmateriaal, karton, verzendkosten: het zijn allemaal zaken waar veel geld aan verloren gaat wanneer te grote dozen in te grote oplage worden gebruikt. Eens er wordt nagedacht over maatwerk, beseft men wel dat dit eigenlijk goedkoper is, want u bespaart materiaal en bubbelplastiek; bestel dozen in kleine oplage in de maat die u nodig hebt!

dozen op maat in kleine oplage

Dozen op maat zijn duurzaam, omdat ze minder ruimte en materiaal verspillen. Om dezelfde reden zijn ook kleine oplages echt duurzaam. Als u voor een bepaald product te verzenden dertig dozen nodig hebt, dan wilt u er toch geen 300 bestellen? Bij ons moet dat niet, bij ons bestelt u dertig dozen en wij leveren dertig dozen, zonder meerkost.

Dozen in kleine oplage bestellen

U kunt dozen in kleine oplage bestellen in ons eigen bestelmenu, waarin u stap voor stap de ideale dozen voor verzending en opslag kunt samenstellen. Wij berekenen samen met u de online de prijs, indien u vragen hebt of een offerte wilt kan dat natuurlijk ook. Dat kan u het beste per email, inf@doosopmaat.be, naar ons sturen. Bestellen is bij doosopmaat.be zeer gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt. 

De kleine oplage dozen wordt geleverd op het adres dat u ons heeft laten weten. Dat kan bij u thuis zijn, of op kantoor. Wij leveren onze dozen als pakket of op een pallet. Het is ook mogelijk om dozen in het buitenland te leveren. Onze kartonnen dozen geraken overal. Maatwerk wordt door iedereen geapprecieerd!