Dozenfabrikant

Een professionele dozenfabrikant weet wat voor u de perfecte dozen zijn. Dat zijn dozen met de correcte afmetingen en de kartonkwaliteit die voor uw verzending noodzakelijk is. Kies daarom voor doosopmaat.be, een dozenfabrikant voor wie dozen maatwerk zijn, dus telkens met de afmetingen die u nodig heeft. Wat u van ons vraagt kunnen wij u leveren.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Doosopmaat.be is een dozenfabrikant met een missie. De dozenwereld wordt nog te zeer gedomineerd door te grote dozen die in te grote oplages worden geleverd aan klanten die denken dat er niks beters te kiezen valt. Maar het kan wel degelijk beter: maatwerk is betaalbaar, duurzaam en degelijk. Door voor doosopmaat.be te kiezen kiest u voor echte kwaliteit en dozen die perfect passen.

Dozenfabrikant online

Dozen fabrikant

Doosopmaat.be is een online dozenfabrikant. We beschikken over een eigen fabriek waar we alle dozen die we online verkopen zelf produceren en afwerken. We houden de productie op die manier overzichtelijk en kleinschalig. Zo brengen we u de beste kwaliteit. U profiteert ook van de goede prijzen en van het gemak van online bestellen.

We zijn een dozenfabrikant die zelf levert, in gans België, dus ook bij u thuis of bij uw bedrijf. Wij leveren aan het adres dat u ons opgeeft, ook dat bepaalt u dus zelf. Ons maatwerk geeft u terug controle over uw verzendingen en verpakkingen. Steeds de juiste maten, het juiste karton, mogelijk met een bedrukking en met handvatten – zoals u wilt!

Dozen bestellen

U kunt online dozen bestellen via de website van doosopmaat.be. Hier vindt u onze “rekentool”, waarmee u de prijs van de dozen berekent en uw bestelling bevestigt. Geef de maten van uw product in millimeters in, dit worden de binnenmaten van de doos die wij gaan fabriceren. Geef zelf op hoeveel dozen u wilt, wij leveren niet meer dan nodig. Kleine oplages vanaf tien dozen zijn voor ons geen probleem.

De dozenfabrikant die precies maakt wat u nodig hebt, dat is Doosopmaat.de. Dozen op maat, dienstverlening op maat, levering op maat – bij ons is al wat we doen maatwerk, en net dat houdt onze prijzen laag.