Klantenservice

Bestellen

Bestellen

U bent op zoek naar een kartonnen doos voor uw product. Bereken het formaat van het product, voeg hier 4-6 mm extra bij en u heeft de binnenmaat van de doos. Via onze website kunt u heel eenvoudig kartonnen dozen samenstellen via onze rekentool. Voer de binnenmaat in de rekentool en in één oogopslag heeft u de prijs voor uw doos op maat bij het gewenste aantal. In het opmerkingenveld kunt u eventuele referenties noteren, maar ook de lostijden die bij u van toepassing zijn.

Wij maken gebruik van digitale productietechnieken, waardoor u nooit startkosten bij ons heeft in tegenstelling tot andere aanbieders. De prijs die u berekent op de website, is de prijs die u betaalt bij Doosopmaat.be. U heeft geen stansmes nodig bij Doosopmaat.be. 

Is het formaat niet mogelijk of staat het type doos niet in de rekentool? Vraag dan uw offerte aan.

Tip! Maak een account aan tijdens het bestellen van uw dozen. Met een account heeft u een mooi overzicht van de door u bestelde dozen op maat en is het plaatsen van herhaalbestellingen eenvoudig.

 

Kunt u een model / sample opsturen?

Een sample maken (op maat) en opsturen kost bij elkaar relatief veel tijd. De kosten van een modeldoos zijn daarom 45 euro (onbedrukt) of 65 euro (bedrukt) per exemplaar (excl. btw) (zolang de proefdoos als pakketpost kan worden verzonden). Mocht u een sample willen bestellen, vult u dan het formaat en aantal in op onze bestelpagina. Rechts onderin het scherm klikt u dan op 'proefdoos bestellen'. Een proefdoos heeft een levertijd van 5-6 werkdagen. De kosten van de proefdoos worden niet gecrediteerd, indien u na ontvangst van de proefdoos een order bij ons plaatst. 

Wanneer wordt er bezorgd?

Na het plaatsen van uw bestelling, laat Doosopmaat.be u weten wanneer er ongeveer geleverd gaat worden. Een dag voor levering ontvangen klanten een track & trace. Wij bezorgen altijd op werkdagen tussen 8.00h en 17.00h.  Indien gewenst kunt u als klant een tijdstip van aflevering afspreken. Hier zijn meerkosten aan verbonden. Onze dozen worden in pakketten en op pallets verzonden. Heeft u meerdere maten besteld, dan kan het zijn dat het in delen wordt geleverd!

Zijn er bezorgkosten?

Binnen België berekenen wij in principe geen bezorgkosten, De bezorgkosten buiten België zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Hoe bestel ik brievenbusdozen?

Voor doosjes die door de brievenbus kunnen kiest u in de rekentool een 'brievenbusdoos'. Wanneer het doosje de maximale buitenmaat van 380 x 260 x 32 mm niet overschrijdt, profiteert u van het voordelige Post NL brievenbustarief. Let op: dit is een maximale binnenmaat van 315 x 255 x 23 mm.

Hoe werkt het bedrukken van dozen?

Dozen bedrukken kan al vanaf 10 stuks en is nog betaalbaar ook. In kleur of zwart/grijs. Dozen bedrukken doen wij in een aparte hal zodat we stofvrij kunnen werken. Zie de pagina dozen bedrukken voor meer info. Bij doosopmaat.be kunt u zelf de prijs van uw bedrukte doos uitrekenen. Maak van uw kartonnen dozen een reclame-object! Vraag ons naar de mogelijkheden ! U levert één drukbeeld aan ons. Het is niet mogelijk om meerdere drukbeelden op een doos te printen.