Klantenservice

Bestellen

Bestellen

Je bent op zoek naar een kartonnen doos voor jouw product. Bereken het formaat van het product, voeg hier 4-6 mm extra bij en u heeft de binnenmaat van de doos. Via onze website kun je heel eenvoudig kartonnen dozen samenstellen via onze rekentool. Voer de binnenmaat in de rekentool en in één oogopslag heb je de prijs voor jouw doos op maat bij het gewenste aantal. In het opmerkingenveld kun je eventuele referenties noteren, maar ook de lostijden die bij jullie van toepassing zijn.

Wij maken gebruik van digitale productietechnieken, waardoor je nooit startkosten bij ons hebt in tegenstelling tot andere aanbieders. De prijs die je berekent op de website, is de prijs die je betaalt bij Doosopmaat.be. Je hebt geen stansmes nodig bij Doosopmaat.be. 

Is het formaat niet mogelijk of staat het type doos niet in de rekentool? Vraag dan jouw offerte aan.

Tip! Maak een account aan tijdens het bestellen van uw dozen. Met een account heb je een mooi overzicht van de door jou bestelde dozen op maat en is het plaatsen van herhaalbestellingen eenvoudig.

 

Kunt u een model / sample opsturen?

Een sample maken (op maat) en opsturen kost bij elkaar relatief veel tijd. De hieraan verbonden kosten zie je bij online bestellen, keuze proefdoos. Mocht je een sample willen bestellen, vul  je dan het formaat en aantal in op onze bestelpagina. Rechts onderin het scherm klik je dan op 'proefdoos bestellen'. Een proefdoos heeft een levertijd van 5-6 werkdagen. De kosten van de proefdoos worden niet gecrediteerd, indien je na ontvangst van de proefdoos een order bij ons plaatst. 

Wanneer wordt er bezorgd?

Na het plaatsen van jouw bestelling, laat Doosopmaat.be je weten wanneer er ongeveer geleverd gaat worden. Een dag voor levering ontvangen klanten een track & trace. Wij bezorgen altijd op werkdagen tussen 8.00h en 17.00h.  Indien gewenst kun je als klant een tijdstip van aflevering afspreken. Hier zijn meerkosten aan verbonden. Onze dozen worden in pakketten en op pallets verzonden. Heb je meerdere maten besteld, dan kan het zijn dat het in delen wordt geleverd!

Zijn er bezorgkosten?

Binnen België berekenen wij in principe geen bezorgkosten, De bezorgkosten buiten België zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Hoe werkt het bedrukken van dozen?

Dozen bedrukken kan al vanaf 10 stuks en is nog betaalbaar ook. In kleur of zwart/grijs. Dozen bedrukken doen wij in een aparte hal zodat we stofvrij kunnen werken. Zie de pagina dozen bedrukken voor meer info. Bij doosopmaat.be kun je zelf de prijs van jouw bedrukte doos uitrekenen. Maak van jouw kartonnen dozen een reclame-object! Vraag ons naar de mogelijkheden ! je levert één drukbeeld aan ons. 

Meerder vlakke bedrukken is mogelijk. Hiervoor graag contact opnemen met de afdeling sales,

vakantie 2