Leverancier kartonnen dozen

Voor een dozenleverancier is kwaliteit van het grootste belang. Een goede levering gaat snel, komt aan op het juiste adres, zonder onnodige kosten en zonder onduidelijkheden, in goede orde en in goede staat. Maar voor een professionele leverancier van kartonnen dozen is er nog meer: het product dat wordt geleverd moet van de hoogste kwaliteit zijn. Om al die zaken te kunnen controleren moet men een klein maar efficiënt bedrijf zijn. Doosopmaat.be wil u graag laten zien dat wij dat bedrijf zijn.

Bereken de prijs en stel uw eigen dozen samen

Het leveren van kartonnen dozen begint hier, op onze website. Hier bestelt u de dozen die u nodig hebt, via de handige rekentool die zeer eenvoudig in gebruik is. Vul de buitenmaten in van uw product dat u gaat verpakken, dit worden de binnenmaten van de doos (neem rondom altijd wat millimeters extra). Kies voor de juiste kartondikte en selecteer eventuele extra’s (handvatten, bedrukking). U ziet gelijk wat uw dozen gaan kosten. 

Leverancier kartonnen dozen België

Leverancier kartonnen dozen Belgie

Doosopmaat.be levert kartonnen dozen doorheen gans België, dus ook in Wallonië en Brussel. Dozen op maat, levering op maat, dat is dan ook dienstverlening op maat. Door steeds kleinschalig te werken zijn we efficiënt.

Voor een leverancier van kartonnen dozen is snelheid van de levering ook erg belangrijk. Wij kunnen de dozen die u bestelt normaal gezien in één week leveren, ook als u voor afwijkende maten of kleine oplages kiest. Zelfs als u onverwacht veel dozen in een bepaalde maat nodig hebt kunt u die dus gewoon via ons bestellen. Als u eens extra spoed nodig heeft kunt u ons daarover contacteren.

Leverancier kartonnen dozen online

Doosopmaat.be werkt zo veel mogelijk online. U kunt bijna alles via onze website regelen: het kiezen van uw kartonnen dozen, het berekenen van uw prijzen, het adres waar het geleverd gaat worden. Alles online, dus alles flexibel, altijd en overal, dat is de werkwijze van doosopmaat.be. We hopen u met onze werkwijze op de beste manier te kunnen helpen. Bovendien kunnen wij op deze manier de prijzen scherp houden. Dat is uiteraard ook in uw voordeel.
Bereken meteen de prijs van uw dozen en bestel wanneer u wilt!