Producent kartonnen dozen

Doosopmaat.be is een producent van kartonnen dozen: wij maken al onze kartonnen dozen zelf, in onze eigen fabriek. Zo houden wij de productie dus echt bij onszelf en kunnen wij de kwaliteit garanderen die u van ons verwacht. doosopmaat.be is een kleine firma, alle werknemers kennen mekaar en weten dan ook goed hoe ze samen het beste resultaat kunnen bereiken.

Bereken de prijs en stel uw eigen dozen samen

Wilt u ook dozen bestellen, dan helpt onze rekentool u zeker op weg. Voer de maten van het product in dat u wilt gaan verzenden. De website berekent onmiddelijk de prijs van uw kartonnen doos!

Als dozenproducent zien wij goed hoe de wereld verandert en hoe dat zijn invloed op de dozenmarkt heeft. Het internet is heel gewoon geworden, steeds meer mensen bestellen producten online en veel winkels en bedrijven willen die bestellingen op een goede manier aan hun klanten kunnen leveren. Kartonnen dozen op maat zijn ook voor uw verzendingen de beste oplossing.

Producent kartonnen dozen maatwerk

Producent kartonnen dozen

Wij zijn een dozenproducent die de nadruk legt op maatwerk. Dat betekent niet dat wij geen standaarddozen leveren, wel integendeel, voor ons zijn alle formaten mogelijk. We leveren elke maat doos en ook in haast elke oplage, zelfs heel kleine oplages worden door ons gemaakt (vanaf 10 dozen). Doosopmaat.be kiest steeds de beste, snelste en voordeligste oplossing voor u en uw onderneming.

Dat wij als producent van kartonnen dozen maatwerk centraal hebben staan maakt doosopmaat.be natuurlijk ook de geschikte partner voor wie echt bijzondere dozen nodig heeft. Verzendt u een product dat niet in eender welke doos past? Wij maken graag de doos die uw probleem doet verdwijnen. Vraag hiervoor een offerte aan wanneer onze de rekentool uw opties niet geeft.

Dozenproducent online

Doosopmaat.be is een online dozenproducent: onze winkel is deze website, hier bestelt u zelf wat u nodig hebt. U kunt altijd bestellen, wanneer het u maar uitkomt. Al is het midden in de nacht. Wij zorgen voor een snelle levering, normaal gezien heeft u de levering al binnen een week ontvangen. U kiest zelf het adres waar we gaan leveren, dat kan bij u thuis, op uw bedrijf of op nog een ander locatie (bv. waar u uw productie heeft). Ook zo is ons werk maatwerk!