Kartonnen doosjes

Kleine kartonnen doosjes hebben voordelen ten opzichte van de wat grotere. Wie een product verzendt van geringe omvang zou dan ook stellig een klein kartonnen doosje moeten gebruiken. Dat past door de brievenbus, is lichter en dus goedkoper in verzending, en het biedt het product extra stevigheid bij de verzending (het gaat niet schuiven). Ook voor ander zaken kunnen kleine kartonnen doosjes de beste oplossing zijn.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Bij Doosopmaat.be maken we dozen op maat, dus maken we ook kleine kartonnen doosjes. We krijgen vaak eensluidende reacties op ons concept. “Als ik iets bestel,” vertellen mensen, “dan wordt dat vaak geleverd in dozen die veel te groot zijn. Dan moet je er voor thuis blijven ook. En er is veel bubbelplastiek gebruikt.” Het komt veel voor, terwijl het zo eenvoudig anders kan.

Kartonnen doosjes op maat

Maatwerk in dozen, dat gaat dan natuurlijk niet enkel om kleine doosjes, maar vaak is het wel wat ons gevraagd wordt. Klanten die kleine producten verzenden willen niet telkens veel te grote dozen gebruiken. Ook voor hen is het onhandig: veel opvulmateriaal, veel verzendkosten, veel karton ook. Met kleiner kartonnen doosjes kan het veel goedkoper en handiger.Gekleurde postdozen

Dat de klanten van onze klanten, de mensen die iets besteld hebben en dat ontvangen, óók voordeel hebben van kleine kartonnen doosjes is niet algemeen geweten. Kleine doosjes kunnen door de brievenbus, dat vergemakkelijkt de levering. Als het product is uitgepakt gaan ze ook gemakkelijker bij het papierafval. Daarenboven: het toont mooier, het ziet er professioneler uit.

Kartonnen doosjes professioneel

Want dat is ook iets waard: de uitstraling van uw bedrijf. Uw klanten appreciëren het als ze zien dat hun bestelling met zorg is verzonden. Karton is een duurzaam materiaal, opvulmaterialen zijn dat meestal niet. Door bewust voor duurzame materialen te kiezen en niet te verspillen maakt u uw klant duidelijk dat u op een moderne en zorgvuldige manier werkt. Dat is natuurlijk weer goed voor uw bedrijf.