Doostypen

Postdoos_fefco427_bruin

Postdoos

Onze postdoos is een even simpele als elegante verpakking waarmee je eenvoudig producten verstuurt, bijvoorbeeld naar jouw klanten of naar zakenrelaties. Postdozen ogen verzorgd en professioneel.

Bereken de prijs meer informatie


 

Vouwdoos

Vouwdoos

De vouwdoos, ook wel Amerikaanse vouwdoos genoemd, is een stevige doos die jouw verzending optimaal beschermt en ervoor zorgt dat jouw producten hun bestemming veilig bereiken. De vouwdoos wordt dan ook veel gebruikt door webwinkeliers, maar ook in magazijnen, van waaruit veel goederen verzonden worden.

Bereken de prijs meer informatie


 

Kalenderverpakking

Kalenderverpakking

De kalenderverpakking is zeer geschikt voor grote, platte producten. Plat drukwerk en schilderijen kunnen heel gemakkelijk verpakt worden in deze verpakking. De omslagklepjes aan de zijkanten geven het product extra bescherming op de hoeken.

Bereken de prijs meer informatie


 

Klepdoos

Klepdoos

De klepdoos is een kartonnen doos met klepsluiting en Zweedse bodem. Een representatieve verpakking die in combinatie met een bedrukking zo het winkelschap op kan.

Bereken de prijs meer informatie


 

Brievenbusdoos

Brievenbusdoos

Voor het verzenden van platte artikelen zoals boeken raden wij onze brievenbusdoos met buffer  aan. Deze verpakking geeft extra stevigheid en heeft toch de ideale vorm . Zeker met een passende bedrukking (in kleur of zwart/grijs bedrukt) is het een mooie verpakking die een goede indruk achterlaat bij uw klanten.

Bereken de prijs meer informatie


 

Kartonnenplaat_bruin

Kartonnen platen

Eenvoudige kartonnen platen kun je heel eenvoudig online bestellen. Vul het gewenste formaat en stuks in de online rekentool en wij tonen meteen onze prijs. Kartonplaten zijn beschikbaar in diverse kwaliteiten, in de kleuren bruin en wit. 

Bereken de prijs meer informatie


 

Overslaandeklep_fefco203_bruin

Overslaande klep

De overslaande klepdoos is een variant op de gewone Amerikaanse vouwdoos. Overslaande kleppen geven extra bescherming aan jouw product. Met name bij zware producten kan deze doos meerwaarde bieden. 
Een doos met een overslaande klep heeft een 'dubbele' boven- en onderzijde..

Bereken de prijs meer informatie


 

Wikkeldoos

Wikkeldoos

De wikkeldoos is eigenlijk een heel eenvoudige verpakking. Het is een rechthoekige plaat karton met vouwlijnen die om het product worden 'gewikkeld'. Jouw product legt je op de linkerzijde en de rechterzijde vouw je er omheen.

Bereken de prijs meer informatie


 

Ecommercedoos_fefco703_bruin

E-commerce doos

De ideale verpakking voor webwinkels

Van kleding tot relatiegeschenken en van boeken tot onderdelen voor apparatuur. De e-commerce doos is een simpele, stevige en nette verpakking met een mooie uitstraling. Nog belangrijker is wellicht dat het opzetten van een e-commerce doos veel tijd bespaard.

Bereken de prijs meer informatie

 

vakantie 2