Platte dozen

Bij Doosopmaat.be kunt u eenvoudig platte dozen online bestellen. U kunt (bijna) ieder gewenst formaat bij ons bestellen omdat wij uw kartonnen dozen op maat produceren. Daarnaast kunnen de kartonnen dozen digitaal bedrukt worden. Er zijn diverse typen dozen die onder platte dozen vallen, namelijk:

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Type postdoos

Witte postdoos

De postdoos is een representatieve kartonnen doos die zonder tape of lijm in elkaar kan worden gezet. De postdoos is verkrijgbaar in bruin, wit en zwart. De postdoos kan besteld worden vanaf 25 mm hoogte. Een opdruk op het deksel van deze dozen maakt het helemaal af.  

Bestel eenvoudig uw postdozen op maat via onze rekentool.  

Type brievenbusdoos

Witte brievenbusdoosDit type doos wordt vaak ingezet als verzendverpakking die door de brievenbus past. Let er wel op dat het formaat voldoet aan de normen van uw postbezorger. De brievenbusverpakking wordt vaak gebruikt om platte producten als kleding of boeken in te verzenden. Dit type is verkrijgbaar vanaf 10 mm hoogte. De brievenbusdoos is verkrijgbaar in bruin en wit en kan bedrukt worden met uw persoonlijke opdruk.

Lees meer over brievenbusdozen en bestel gemakkelijk via onze website. 


Type kalenderverpakking

Het derde type platte doos is de kalenderverpakking. Deze kartonnen doos wordt gebruikt om kalenders, schilderijen of drukwerken in te verpakken en te verzenden. De kalenderverpakking is verkrijgbaar in een minimale hoogte van 10 mm. Ook deze kartonnen doos heeft een representatief uiterlijk. Het is een kartonnen doos die vooral geschikt is voor grote platte producten. 

Type vouwdoos

lange vouwdoos

Als laatste de Amerikaanse vouwdoos die besteld kan worden met een hoogte vanaf 60 mm. Kleiner kan deze doos niet worden want dan verliest de doos zijn stevigheid. De vouwdoos kan in elkaar worden gezet door aan de boven- en onderkant te plakken met tape. De vouwdoos kan aan de twee lange zijdes bedrukt worden. De vouwdoos is verkrijgbaar in een bruine en witte buitenzijde en heeft een bruine binnenkant. Bent u op zoek naar doosjes met een kleiner formaat? Dan kunt u kiezen voor de eerdergenoemde postdoos, brievenbusdoos of kalenderverpakking. 

Via de handige rekentool kunt u gemakkelijk uw platte kartonnen doos online bestellen. Wij maken deze helemaal op maat speciaal voor u. Een mooie postdoos met uw persoonlijke logo of tekst op het deksel bijvoorbeeld. Wat zullen uw klanten hiervan vinden denkt u als zij deze doos ontvangen?