Grote kartonnen dozen

Bij Doosopmaat.be kunt u ook terecht voor grote formaten kartonnen dozen. Van lange dozen tot hoge dozen, het is allemaal mogelijk bij ons. Een grote doos is een relatief begrip. Zo kan men een palletdoos al groot vinden, terwijl een ander een doos van meer dan twee meter lang groot vindt. Bij Doosopmaat.be kunt u terecht voor ieder gewenst formaat en stevigheid. Voor ieder doeleinde is er een geschikte kartonnen doos. Voorbeelden van producten die wij hebben ingepakt zijn: zonneschermen, stalen profielen en horren. Het is allemaal mogelijk bij Doosopmaat.be.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Grote kartonnen dozen

De Amerikaanse vouwdoos is zeer geschikt als het gaat om een grote kartonnen doos. Via onze online rekentool kunt u Amerikaanse vouwdozen bestellen met de afmetingen: 1700 x 1000 x 1350 (LxBxH). De grootste kartonnen doos die wij gemaakt hebben was 4 meter lang, 2 meter breed en 2 meter hoog! Het was een hele uitdaging om deze doos te produceren, maar het is zeker mogelijk bij Doosopmaat.be.

Naast het verzenden of verpakken van grote formaten is het ook mogelijk om kartonnen dozen te gebruiken als decor voor theaters en voorstellingen. U kunt al vanaf één grote doos terecht bij ons voor een grote doos die zeer geschikt is als decorstuk. Onze kartonnen dozen hebben al ‘gefigureerd’ in diverse voorstellingen en filmsets.

Bij Doosopmaat.be hoeft u geen duur stansmes te kopen. Wij produceren alles digitaal. Dit heeft niet alleen effect op de prijs, maar ook aan de capaciteit om grote formaten te kunnen maken. Het is voor ons geen probleem om grote of kleine dozen te produceren. Bij Doosopmaat.be bent u aan het juiste adres voor ieder gewenst formaat.

Palletdozen karton

Wat betreft de kartonkwaliteit van de grote dozen, adviseren wij om te kiezen voor het dubbel golfkarton (7 mm). Vanwege het grote oppervlak biedt de enkele golf te weinig stijfheid. De dubbele golfkarton geeft de stevigheid voor het verpakken van grote en zware producten. 

Via de website kunt u eenvoudig de prijs uitrekenen bij een gewenst formaat. Mochten de maten de maximale maten overschrijden, dan zal dit op offertebasis worden aangeboden.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Naast grote kartonnen dozen hebben wij ook het tegenovergestelde ervan, namelijk: kleine doosjes