Lange dozen

Ook voor lange dozen bent u aan het juiste adres bij Doosopmaat.be. Er is een keuze uit diverse typen dozen, zoals bijvoorbeeld een vouwdoos of postdoos. Tot een lengte van 170 cm kunt u eenvoudig online lange dozen bestellen. Voor andere maten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via verkoop@doosopmaat.be.

De lange dozen kunnen bedrukt worden met een logo of persoonlijke tekst. Lees meer over de mogelijkheden betreffende bedrukte dozen.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Lange kartonnen dozen

Lange Amerikaanse vouwdoos

De postdoos is een representatieve verpakking die zonder tape of lijm in elkaar kan worden gezet. De postdoos is een sterke kartonnen doos die beschikbaar is in vele formaten. U kunt de postdozen online tot een lengte van 140 centimeter bestellen.

De Amerikaanse vouwdoos is zeer geschikt als lange kartonnen doos. Via de website kunt u een lange Amerikaanse vouwdoos bestellen tot 170 centimeter. Voor andere formaten kunt u terecht bij ons op basis van een offerte.  

 

Teckeldozen

lange kartonnen postdoos

Een teckeldoos, ook wel een telescoopdoos genoemd, is een handige oplossing voor een lang product dat stevig verpakt moet worden. Wij kunnen ieder gewenst formaat voor u produceren. Deze dozen bestaan uit een ‘bodem’ en een ‘deksel’. De hoogte van de bodem bepaald de minimale lengte, de bodem en het deksel samen bepalen de maximale lengte.

Ook uw lange producten kunnen stevig verpakt worden in een op maat gemaakte doos. De op maat gemaakte doos kan online via onze handige rekentool worden besteld. Heeft u dozen nodig die langer zijn dan de maximale lengtes dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.  

Wij helpen u graag!