Kartonnen opbergdozen

Bij Doosopmaat.be spreken we vaak over verzenddozen, omdat veel van onze klanten een webwinkel hebben en daar specifieke kartonnen dozen voor nodig hebben, maar we weten natuurlijk als geen ander dat dozen ook voor andere zaken kunnen worden gebruikt. Wat dacht u bijvoorbeeld van opbergdozen? In bedrijven of thuis, opbergdozen bewijzen overal hun nut.

Vraag gelijk een offerte aan voor uw opbergdozen. 

Bodem deksel fefco330 bruin wit bedrukt

Opbergdozen karton

Voor opbergdozen karton gebruiken, dat is om meerdere redenen een goed idee. Als u materialen tijdelijk op wil slaan, bijvoorbeeld in een magazijn met grote doorloop, is karton een prettig goedkoop en makkelijk te recyclen materiaal. Een opbergdoos van duurder materiaal is dan echt overbodig. Maar ook in huis of in een kantoor kan karton heel handig zijn. Het is licht, op veel manieren te gebruiken en eenvoudig te bestellen bij Doosopmaat.be.

Als u voor uw opbergdozen karton gebruikt, helpt u ook het milieu een handje. Karton is immers een duurzaam materiaal, dat wordt vervaardigd van gerecyclede materialen en zelf ook weer recyclebaar is. Karton staat in het middelpunt van de kringloop. Als u met uw bedrijf voor kartonnen opbergdozen kiest, dan zal dat ook op uw klanten een positieve indruk maken.

Kartonnen opbergdozen bieden oplossingen

Waar kunt u kartonnen opbergdozen met deksel allemaal voor gebruiken? Wel, dat hangt in de eerste plaats van uzelf af – als u een speciale bestemming voor de dozen heeft, dan zorgen wij natuurlijk voor het maatwerk waar Doosopmaat.nl om bekend staat. Zo kunt u al het denkbare opbergen in kartonnen opbergdozen! Hieronder staan wat suggesties:

Er zijn nog veel meer interessante oplossingen te bedenken met opbergdozen van karton. Uw vraag is voor ons de inspiratie om verder te denken. Neem dan ook contact met ons op en vertel ons, wat u wilt opbergen en waar – Doosopmaat.nl maakt de ideale doos, voor een scherpe prijs.

  • Grote kartonnen opbergdozen worden voornamelijk in magazijnen gebruikt. U slaat er onderdelen van machines in op, gereedschappen, buizen en platen. In overleg maken we de opbergdozen zó, dat wat u er in opbergt niet beschadigd raakt.
  • Kartonnen opbergdozen met speciale vormen, zoals kokerdozen of driehoekige dozen, zijn ideaal voor het opbergen van specifieke producten, waaronder ook kantoorartikelen. Opbergdozen kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor pennen.
  • Dossierdozen of archiefdozen zijn vaak ook van karton. U kunt ze door ons een opbergdoos op maat laten maken.
  • Ook een bureaudoos, waarin u papieren bewaart, kan prima van karton worden gemaakt.
  • Een handige manier om cd’s op te slaan: in goed passende lange dozen, die u eenvoudig uit de kast schuift.

Opbergdozen laten maken

Wilt u kartonnen opbergdozen laten maken? Dan bent u bij Doosopmaat.nl aan het juiste adres. Wij maken opbergdozen op maat en volledig naar uw wens. Kies de kleur, het type karton en het formaat. U kunt de dozen zelfs laten bedrukken met uw gewenste logo of tekst. Bereken via de rekentool welke dozen u nodig heeft en hoeveel deze kosten om volledig naar wens te maken.