Opbergdozen

Klanten van Doosopmaat.be bestellen meestentijds verzenddozen bij ons. Begrijpelijk, want kartonnen dozen zijn ideaal voor de post: licht, recycleerbaar en niet duur. Maar er is met kartonnen dozen op maat echt nog meer mogelijk en daar vertellen we u op deze pagina graag meer over. U kunt onze dozen als opbergdozen gaan gebruiken, op uw werk of in huis. Met maatwerk is veel te bereiken!

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Opbergdozen van karton zijn stevig, maar kunnen opgevouwd worden van zodra u ze niet meer nodig hebt. Dat is natuurlijk een voordeel, zeker als u maar beperkt ruimte hebt en dus geen lege dozen wilt hebben staan. Door voor kartonnen opbergdozen op maat te kiezen zorgt u dat de dozen ideaal zijn voor de zaken die gestockeerd worden en tegelijk ook goed in de beschikbare kasten of rekken passen.

Opbergdozen op het werk

OpbergdozenZowel in magazijnen als op kantoren kunnen opbergdozen gebruikt worden. In een magazijn zijn vaak grote dozen nodig, ook voor tijdelijk opslag. Daarin kan Doosopmaat.be voorzien: wij vervaardigen ook palletdozen die stevig genoeg zijn om apparatuur en machines in te stockeren. Voordeel van zo’n dozen is dat ze na gebruik eenvoudig bij het papierafval kunnen. Karton is recycleerbaar materiaal en daarmee ook duurzaam.

Op een bureau zullen kartonnen dozen zelden zo groot uitpakken, maar ze kunnen wel op maat gemaakt worden als archiefdozen. Kartonnen dozen kunnen ook op het werkblad staan, bijvoorbeeld om er notitieblaadjes in te bewaren, kranten of folders – als open opbergdoos op het bureau kunnen op maat gemaakte dozen bijzonder geschikt zijn.

Opbergdozen thuis

Ook in de woning kunnen kartonnen opbergdozen een goede oplossing zijn. U kunt ze voor groot opslag in de kelder of op de zolder gebruiken, maar u kunt ze ook op maat maken voor kasten of in een schuif en er bv. DVD’s of CD’s in bewaren. Bij Doosopmaat.be voert u dan gewoon de buitenmaten van de CD- dan wel DVD-doosjes in, met enkele millimeters extra ruimte. Wij maken voor u dan doosjes die u gemakkelijk in en uit de kast schuift.

Enfin, genoeg ideeën, genoeg oplossingen! Door de maten van hetgeen u wil gaan opbergen in te voeren in ons bestelmenu, kunt u de ideale dozen door ons op maat laten maken. Opbergdozen precies zoals u ze wilt, zo werkt het bij Doosopmaat.be!