Geschenkdozen

Om uw cadeaus en geschenken te verpakken is een geschenkdoos hier zeer geschikt voor. Doosopmaat.be levert eenvoudige geschenkdozen die digitaal bedrukt kunnen worden. Doosopmaat.be kan zowel in zwart/grijs als kleur bedrukken die past bij de huisstijl van uw bedrijf. Er zijn verschillende types dozen die geschikt zijn als geschenkdozen. Deze verschillende dozen worden hieronder uitgelegd.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

 

De postdoos

Geschenkdoos

Het eerste type doos dat geschikt is als geschenkdoos is een postdoos. Voordeel van een postdoos is dat deze zonder tape of lijm in elkaar kan worden gezet. De postdoos vouwt mooi als één geheel waarbij het deksel zich mooi laat sluiten. De postdoos is zeer geschikt voor een bedrukking op het deksel. De postdoos is verkrijgbaar in bruin, wit en zwart. Met een postdoos verpakt u uw producten op een mooie manier. Verras uw klanten met een doos op maat als geschenkverpakking. 

De klepdoos

De klepdoos is een kartonnen doos met een insteekklep aan de bovenkant en een Zweedse bodem. De klepdoos is een goed alternatief voor de postdoos indien het hoge formaten betreft. Bij de postdoos mag de hoogte niet groter zijn dan de lengte van de kartonnen doos. Bij de klepdoos speelt dit niet mee. De klepdoos is minder geschikt om te verzenden via de post, vanwege de losse bodem. 

Bedrukking

Om uw geschenkverpakkingen helemaal af te maken, kunnen wij de kartonnen dozen voorzien van een bedrukking. Uw logo in een kleurbedrukking of een groet naar uw zakelijke relaties. Het is bij Doosopmaat.be mogelijk. Doosopmaat.be bedrukt de dozen digitaal. Dit is dus geen offset techniek!

Het is al mogelijk om geschenkdozen in een kleine oplage te bestellen vanaf 10 stuks. Ook voor verschillende geschenken in diverse formaten, kunt u een doos op maat bestellen tegen een scherpe prijs. Bereken de prijs via onze rekentool.