Goedkope dozen

Bent u op zoek naar goedkope dozen!? Doosopmaat.be kan u helpen. Zoekt u bijvoorbeeld voor een verzending betaalbare en stevige dozen? Wij helpen u graag. Door dat alles op maat gemaakt is verspillen wij geen onnodig karton.

Dozen op maat, veel mensen denken daarbij aan kostbaar maatwerk. Doosopmaat.be laat zien dat maatwerk eigenlijk net goedkoper is, omdat u niet voor onnodig materiaal betaalt. Onze oplagen zijn zo groot als u wilt, u gaat dus niet meer dozen opgedrongen krijgen dan u nodig hebt. Wilt u 30 dozen in een standaardmaat bestellen? Bij ons kan dat, terwijl u bij een ander vaak eerst voor een grote oplage moet tekenen. Afname is al vanaf 10 stuks! 

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Voordelen van doosopmaat.be                                

  • Geen opstartkosten                                                                                   
  • Minimale afname 10 stuks
  • Snelle levertijd
  • Geen opvulmateriaal nodig
  • Online alles berekenen en bestellen 

Prijs berekenen met de rekentool

Goedkope dozen Doosopmaat.be

Voor goedkope dozen raadpleegt u de prijsberekenaar van doosopmaat.be. U kunt dan gemakkelijk de prijs berekenen vooraleer te bestellen. Wij vinden het belangrijkheid dat u precies weet, wat uw dozen gaan kosten. Zo ziet u ook dat onze maatdozen niet duur zijn. Voor uw bedrijf - een webwinkel, een postorderbedrijf, een gewone firma die relatiegeschenken verstuurd… - zullen de maatdozen de ideale verzendoplossing blijken.

Onze rekentool telt stap voor stap de kosten op, zodat er een duidelijke prijs kan berekend worden. U bepaalt steeds zelf wat u nodig hebt. Wilt u kartonnen dozen met handvatten? Wilt u een dik karton, of juist een goedkoper type? U kiest zelf de ideale verpakking en bekomt dan van ons de ideale prijs. Echt iets anders dan een standaarddoos waar u niks meer aan veranderen kunt!

Goedkope dozen bestellen

Gemakkelijk goedkope dozen bestellen bij doosopmaat.be – u hoeft er de deur alvast niet voor uit! Wij zorgen dat de bestelling geleverd wordt op het adres dat u ons heeft gegeven. Wij zorgen ook zelf voor de beste dozen op maat, alle dozen worden door ons zelf geproduceerd in onze overzichtelijke fabriek. Zo houden we zelf controle over de kwaliteit.

Voor goedkope dozen gaat u dus naar doosopmaat.be, want maatdozen zijn goedkoper dan standaarddozen, omdat er geen onnodige materiaalkosten worden berekend en uw oplage nooit groter gaat zijn dan nodig. Bereken meteen uw prijs!