Goedkope dozen

Wij horen de volgende stelling erg vaak: dozen op maat zijn altijd duurder dan standaard dozen? Niet bij Doosopmaat.be. Wij zijn er trots op dat onze dozen nog altijd goedkope dozen zijn. Op deze manier houden wij onze service laagdrempelig en laten we zien dat het besparen van karton ook meteen geld bespaart. Dat is voor u een zeer groot voordeel!

Goedkope dozen op maat

Wat is het geheim van Doosopmaat.be? Hoe kunnen wij de prijzen zo laag houden? Dat is een combinatie van diverse zaken. Het belangrijkste is toch wel onze nuchtere manier van werken: bij ons verspilt u geen karton. Doordat de dozen op maat zijn gemaakt, bespaart u ook met (opvul)materialen en u bestelt het aantal dat u echt nodig heeft. Met een doos op maat bespaart u bovendien verzendkosten. 

Stel uw goedkope doos samen

Doosopmaat.be is ontstaan vanuit een praktische behoefte. Grote hoeveelheden standaarddozen overspoelen de markt. Vaak realiseert de klant zich dan niet dat er ook nog opvulmaterialen nodig zijn. Terwijl maatwerk in kleine oplagen echt niet duurder hoeft te zijn. Maatwerkdozen zijn juist goedkope dozen. In onze kleine fabriek waar de lijnen kort zijn, maken wij voor u de perfecte dozen tegen een ideale prijs. Daar zijn wij immers groot mee geworden. Wij zorgen dat uw producten beschermd zijn tijdens het transport. 

Dozen goedkoop leveren

Uw dozen online bestellen, goede samenwerking, korte lijnen, nuchtere productie, het zijn allemaal zaken die typerend zijn voor de manier waarop doosopmaat.be werkt. En precies die manier maakt dat we ook echt goedkope dozen kunnen leveren. Onze bezorging is gratis!

Doosopmaat.nl Containerweg 6 Waddinxveen

Ook u profiteert van onze goede samenwerking, niet alleen in directe zin – samen maken we de ideale goedkope dozen -, maar ook als u uw dozen gaat verzenden. 

Doosopmaat.be kan kartonnen dozen goedkoop leveren, in goede onderlinge samenwerking. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! U kunt via onze rekentool gemakkelijk de prijzen berekenen. 

Doos op maat, prijs op maat!

Maatwerk, dat is bij ons veel meer dan dozen maken alleen. Levering op maat, service op maat – en ja, ook prijzen op maat. U kunt bij ons eenvoudig kartonnen dozen online bestellen, via onze handige rekentool. U weet direct de prijs, en hoeft nooit te wacht op een offerte. Wel zo praktisch (ingepakt)!