Verzenddozen

Kartonnen dozen op maat zijn zeer geschikt als verzenddozen, niet alleen omdat karton een licht en voordelig materiaal is, maar ook omdat u door maatwerk de verzendkosten lager kunt houden. Doosopmaat.be heeft veel ervaring met kartonnen verzenddozen en kan u voorzien van het juiste advies. Onze klanten bepalen zelf de formaten van de dozen die zij willen hebben. 

Bereken de prijs en stel uw eigen dozen samen

Verzenddozen op maat

Stel dat u zaakvoerder bent van een KMO bedrijf.  U wilt uw klanten de bestelde producten per post doen toekomen. Geen vreemde gedachte in deze tijd van internet en groeiend pakketvervoer. Voor wie incidenteel iets verzendt zal het probleem al wel gekend zijn: de beschikbare kartonnen verzenddozen zijn veelal te groot of te klein. De keuze in maten is beperkt. U zult altijd concessies moeten doen ten aanzien van de lengte en hoogte en breedte. Vaak is opvulmateriaal nodig – bubbeltjesplastiek, piepschuim – en dat kost veel geld. Dat kan tegenwoordig een stuk eenvoudiger. 

verzenddozenVoor uw klant is de ergernis dezelfde. Het product dat hij bestelt wordt geleverd in een te grote doos met daarin veel extra afval, dat is ergerlijk en onnodig. Kleine producten, die in een verzenddoos op maat gewoon door de brievenbus kunnen, worden nu geleverd in grote dozen die aan de deur worden afgegeven, of bij de buren. Allemaal onnodig: met verzenddozen op maat kunt u dergelijke problemen voorkomen.

Verzendtips

Doosopmaat.be heeft vele klanten die hun producten doorheen gans België verzenden en dikwijls ook daarbuiten. Het heeft ons ervaren gemaakt, wij weten nu goed waaraan een verzenddoos moet voldoen. Die moet alvast niet rond zijn: kokers rollen in het pakketsorteercentrum van de transportband en krijgen daarom een grote meerkost. Hiervoor hebben we speciaal “vierkante kokerdozen” ontwikkeld. Een andere tip: blijf discreet. Wij kunnen ook de binnenkant van een doos bedrukken, uw klant ziet dan wel het logo van uw bedrijf, maar zijn buren zien dat niet.

Verzenddozen bestellen

Online verzenddozen bestellen doet u in ons bestelmenu, waar u de binnenmaten van de gewenste dozen kunt invoeren. Wij weten dan hoe uw doos er moet gaan uitzien. U kunt kiezen voor diverse otpies: bedrukking, handvatten, extra stevig karton, bruin karton, wit karton – alles is mogelijk bij Doosopmaat.be. Wij werken ook met kleine oplagen, u bestelt al vanaf 10 stuks. U betaalt dus nooit meer dan u echt nodig hebt!