Kleine doosjes

Ook voor kleine producten is het mogelijk om een doos op maat te bestellen. Een compact doosje voor onderdeeltjes, sieraden of andere kleine producten van karton en op maat. De kartonnen doosjes zijn stevig, zodat uw producten goed beschermd blijven. Het oog wil ook wat, dus de verpakking moet er ook goed uit zien om een juiste indruk te maken op de klanten. 

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Kleine formaten 

klein_doosje_2.png

Diverse types kleine doosjes zijn mogelijk, namelijk: de vouwdoos, de postdoos, klepdoos en een brievenbusdoosje. Deze types zijn zeer geschikt voor kleine formaten. De postdoos wordt het meest gebruikt als het gaat om een klein doosje omdat hier geen tape of andere hulpmiddelen voor nodig zijn.

De postdoos is stevig vanwege de dubbele zijkanten van karton. Dit doosje is zeer geschikt als postverzending en ziet er zeer representatief uit. Een schattig klein doosje dat gemakkelijk zonder tape in elkaar gezet kan worden.

Kleine doosjes bestellen

kleine postdoos

Het postdoosje kan al besteld worden vanaf het formaat 50 x50 x25 mm (LxBxH). 

Via onze handige rekentool kunt u eenvoudig online bestellen. Dat is echt een heel klein doosje. De klepdoos is weer zeer geschikt als een schapverpakking vanwege de mooie uitstraling ervan. Voor verzending via de post is de klepdoos minder geschikt.Dan adviseren wij u om te kiezen voor de postdoos of de brievenbusdoos. 

Voor kleine doosjes adviseren wij om te kiezen voor de dunste kwaliteit van het karton, de E-golf (1,5 mm). Dit geeft het mooiste resultaat en is het makkelijkst om te vouwen. Een dikkere kartonkwaliteit wordt bij een klein doosje al snel te grof.