Kleine doosjes

Kleine doosjes van karton, ze spreken vaak tot de verbeelding. Hoe kleiner ze zijn, hoe schattiger ze er uit zien. Zoek je een verpakking voor lenzen, oorbellen, onderdeeltjes of andere kleine artikelen, een compact doosje van karton zorgt dat jouw producten veilig aankomen bij de klant. Naast het veilig verzenden wil je ook dat jouw verpakking er goed uit ziet. Een doosje van Doosopmaat.be geef je de mogelijkheid een goede eerste indruk te geven bij jouw klant. Maak van het ontvangen van een pakketje gelijk een feest!

Stel jouw doosjes samen

Kleine doosjes

Er zijn verschillende typen dozen mogelijk. Een vouwdoos, een postdoos, een doosje met klepsluiting, een brievenbusdoosje. 

Doorgaans is een Postdoos het beste als het om een klein formaat gaat. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw specifieke product. Een postdoos biedt in ieder geval heel veel stevigheid wanneer het om postverzending gaat. Door de dubbele zijkanten van karton krijgt je een zeer stevige constructie. De postdoos is een heel mooi doosje dat ook in een kleine maat zich mooi laat vouwen. Voor kleine doosjes geldt dat ze het mooiste zijn in de E golf (1,5 mm) omdat de B golf (3 mm) het er al gauw te grof uit laat zien en het maakt het vouwen ook niet gemakkelijk. 

Kleine doosjes bestellen

Het type Postdoos is het handigst als het het klein doosje moet zijn. Eenvoudig op te zetten zonder tape. Een formaat vanaf 50 x 50 x 25 mm (l x b x h) kun je zelf calculeren via bovenstaande button. Dat is toch echt een heel klein doosje.

Het type 'doosje met klepsluiting' is weer heel mooi als het een schapverpakking moet zijn. Het is een ideale verpakking als de hoogte langer moet zijn dan de lengte. Voor verzending per post is het minder geschikt. 

Postdoos (fefco 427) bruin, wit, rood en zwart

Kies je bij kleine doosjes altijd voor het dunste karton, de E-golf. Dit geeft het mooiste resultaat. Bij dikkere soorten karton wordt het al snel te grof. Kun je jouw formaat niet calculeren op de site, vraag dan een offerte aan. Wij kunnen bij ieder formaat kartonnen verpakking maken. 

Heb je vragen, bel ons gerust voor een goed advies. 

vakantie 2