Gekleurde dozen

U kunt nu ook bij Doosopmaat.be terecht voor gekleurde dozen om uw pakket te laten opvallen tussen de standaard bruine en witte varianten. Met behulp van onze online rekentool kunt u uw dozen op maat eenvoudig bestellen. De prijs voor uw op maat gemaakte dozen wordt meteen online getoond. Bruine, witte en zwarte dozen kunnen online worden besteld. Andere kleuren kunnen aan de hand van een vrijblijvende offerte worden aangevraagd vanaf 3000 m² karton.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Bestel uw gekleurde dozen online

Zwarte en gekleurde kartonnen dozen op maat

In het assortiment van Doosopmaat.nl vindt u ook gekleurde dozen. Uw producten verzenden in gekleurde postdozen creëren een chique uitstraling aan uw klanten. U kunt kiezen uit iedere gewenste kleur naast standaard bruin, wit en zwart. De levertijd van bruin, wit en zwart zijn gemiddeld omdat deze standaard op voorraad zijn. Voor andere kleuren zal de levertijd wat hoger liggen omdat deze speciaal voor u worden besteld.

Gekleurde dozen zijn onderscheidend, opvallend en voegen waarde toe aan uw product. De op maat gemaakte doos in de kleur van de huisstijl van uw bedrijf versterkt de beleving van de klant. De zwarte kartonnen dozen kunnen echter niet worden bedrukt. Bent u op zoek naar bedrukte dozen? De bruine en witte dozen bij Doosopmaat.nl zijn echter wel geschikt voor bedrukking.  

Kartonnen gekleurde dozen

Opvallen tussen uw concurrenten met uw verpakking of verzenddoos? Gekleurde dozen zijn hier zeer geschikt voor om uw merk te versterken. Via onze rekentool op de website kunt u gemakkelijk uw bruine, witte en zwarte dozen op maat bestellen. Voor andere kleuren kunt u contact met ons opnemen via verkoop@doosopmaat.be. Bent u op zoek naar een ander type doos op maat? Doosopmaat.be heeft ook vouwdozen en wikkeldozen in het assortiment.