Kartonnen verpakkingen

Creatieve oplossingen voor allerlei kartonnen verpakkingen, daarvoor moet je bij Doosopmaat.be zijn. Wat verpak je, met welk doel, op welke manier? Wij willen alles weten van jouw product om er de beste kartonnen verpakking voor te ontwikkelen. Een doos op maat, maar meer dan dat. Dat is Doosopmaat.be. 

Verpakkingen in alle soorten en maten

Kartonnen verpakkingen zijn een ideale verzendoplossing: goedkoop, stevig en duurzaam. Veel webwinkels werken dan ook met dit soort verpakkingen. Hoe groter een pakket, hoe duurder, dus een doos die mooi past zonder materiaal en ruimte te verspillen werkt in jouw voordeel. Dat voordeel is Doosopmaat.be: wij zoeken steeds naar de perfecte verpakking, om je zo het beste van dienst te zijn.

Stel jouw doos samen

Kartonnen verpakkingen kiezen

Kartonnen verpakkingen op maat laten maken is een fascinerend proces, ook voor onze klanten. Samen kiezen we wat voor je het beste is. Natuurlijk kun je daarbij wel profiteren van onze jarenlange ervaring. Dat maakt het kiezen ook gemakkelijker: voor talloze producten hebben we al dozen ontwikkeld, we kunnen je daar alles over vertellen. Zo komen we tot de ideale kartonnen verpakking voor je.

Klepdoos fefco215 bruin onbedrukt

Uiteraard zijn er verpakkingen in alle soorten en maten. Kartonkwaliteit, vorm, bedrukking: het maakt allemaal verschil. Op onze website lees je meer over onze ervaring met het verpakken van bijzondere producten, van boeken tot planten, van flessen tot speelgoed, van licht naar zwaar en van groot naar klein. Steeds bieden wij de best mogelijke kartonnen verpakking op maat gemaakt voor jou.

Verpakkingen meteen bestellen

Kartonnen verpakkingen, voor ons is het maatwerk, maar dat betekent niet dat we voor elke verpakking meteen om tafel moeten. Voor talloze eenvoudige verzendoplossingen hoef je niet eens van jouw computer vandaan: op onze site vind je het handige bestelmenu en daarin voer je precies in wat je moet hebben. Wij gaan dan direct voor je aan de slag! Je stelt jouw eigen kartonnen verpakking samen, kleur, bedrukking en kartonkwaliteit

Heb je vragen over het samenstellen van uw doos op maat? Wij staan voor je klaar met een passend advies op maat. 

vakantie 2