Kartonnen verpakkingen

Met kartonnen verpakkingen bent u in staat producten op een gemakkelijke, snelle, goedkope en duurzame manier producten te verpakken. Veelal wordt dit gedaan om pakketjes te verzenden. Webwinkels werken bijvoorbeeld met kartonnen verpakkingen, omdat ze licht en stevig zijn, waardoor de verzendkosten laag blijven en het product toch veilig kan aankomen. Maar er zijn meer mogelijkheden.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Kartonnen verpakkingen magazijn

kartonnen verpakkingenIn een magazijn worden talloze producten tijdelijk of voor een langere periode gestockeerd. Daar worden dikwijls plastieken bakken of zwaardere kisten voor gebruikt. Kartonnen dozen kunnen hier zeker een nuttige toevoeging zijn. Ze zijn licht en gemakkelijk te verplaatsen, wat voor de magazijniers natuurlijk ook aangenamer werken is, en veiliger.

Een groot voordeel van kartonnen verpakkingen is dat ze kunnen opgevouwd worden. Als u ze niet nodig hebt, nemen ze dus ook geen plaats in. Zeker in een magazijn met rap wisselende voorraden (bv. seizoensproducten, mode) is dit een groot voordeel, u verspilt geen ruimte en bent flexibel in uw voorraadbeheer. Kartonnen verpakkingen zijn een ideale oplossing.

Kartonnen verpakkingen kantoor

Op kantoor zijn kartonnen verpakkingen te gebruiken als archiefdozen. Ook hier is het goed om flexibel te zijn met ruimte en materiaal. Daarnaast kunnen kartonnen verpakkingen zo worden vormgegeven dat ze op een bureau voor het opbergen van kladpapier, kranten en dergelijke meer kunnen worden ingezet. Of een pennendoos, van karton, met de naam van uw onderneming op – het is mogelijk bij Doosopmaat.be!

Kartonnen verpakkingen bestellen

U kunt kartonnen verpakkingen bestellen op onze website, Doosopmaat.be. We beschikken over een handig bestelmenu waarmee u gemakkelijk de prijs van uw dozen kunt berekenen. Alles is bij ons maatwerk: de doos, de afwerking, de oplage. Als u maar 20 kartonnen verpakkingen nodig hebt, dan moet u er bij ons ook niet meer dan 20 bestellen. Dat is in uw voordeel!