Klepdoos met Zweedse sluiting onderzijde

Een klepdoos met Zweedse bodem wordt veel gebruikt als verkoopverpakking. Met een mooie opdruk krijgt u een verpakking die zo in het winkelschap kan. Zoekt u een nette verpakking waarin u uw product kunt presenteren, dan is een klepdoos de juiste oplossing.

De Zweedse bodem kunt u sluiten zonder tape te gebruiken. U drukt de 4 flappen naar binnen en klaar! Zie ook de foto helemaal onderaan. Via onderstaande button kunt u eenvoudig een klepdoos op maat samenstellen en bestellen. 

Stel jouw klepdoos samen

Klepdoos met bedrukking

Wanneer u de klepdoos voorziet van een bedrukking krijgt u een gelikte verpakking die indruk maakt. Kies voor een mooie kleurenbedrukking van uw bedrijfslogo die een onderscheidende factor zal zijn tussen andere verpakkingen. Een verpakking is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een bescherming van uw product. Het zorgt voor herkenbaarheid bij uw klanten en is onderdeel van uw marketingstrategie geworden. Besteedt aandacht aan de verpakking van uw producten. Het resultaat? Uw eindproduct ziet er professioneel uit. Ook voor kleine aantallen bent u al voordelig uit bij Doosopmaat.nl.

Klepdoos fefco215 bruin wit zwart grijs kleur

Offerte klepdoos met Zweedse bodem

Via onze online rekentool kunt u de klepdoos naar uw wens samenstellen. Komt u er niet helemaal uit of heeft u maten of aantallen die niet via de website te berekenen zijn? Vraag dan een offerte aan door contact op te nemen met onze afdeling verkoop:

Tel. +31 (0)182-304258 of mail naar sales@doosopmaat.be