Kokerdozen

Voor producten met een ronde grondvorm zijn kokerdozen vaak de aangewezen verzendoplossing. Denk hierbij ook aan rollen met posters, naast natuurlijk flessen en glaswerk. Een kokerdoos kan ook worden vervangen door een lange rechthoekige doos, met extra kartonnen ondersteuningen. Die laatste oplossing heeft bij Doosopmaat.be de voorkeur.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen


Vraag nu een offerte aan via verkoop@doosopmaat.be

Kokerdozen zien er aantrekkelijk uit en worden vaak gebruikt om een product sierlijk te verpakken. Denk bijvoorbeeld aan de typische dozen waarin dure flessen whisky verpakt worden. Het ziet er echt goed uit, maar het is eigenlijk niet erg praktisch. Vandaar onze voorkeur voor wat we wel vierkante kokerdozen noemen: rechthoekige dozen die toch de eigenschappen van een kokerdoos hebben.

Kokerdozen nadelen

Kokerdozen zijn rond, dat betekent dat ze kunnen rollen. In de geautomatiseerde postverwerking is dat een nadeel. Ze kunnen van de lopende band afrollen en beschadigen tijdens dat proces. Om die reden zijn kokerdozen niet heel handig als verzenddoos. De posterijen vragen ook een hoger bedrag voor zo’n verzendingen, waardoor het voor wie dikwijls pakketjes verzendt ook een dure oplossing is.

Vierkante kokerdozen op maat

Doosopmaat.be maakt vierkante kokerdozen, langwerpige postdozen eigenlijk, die met extra verstevigingen toch heel gemakkelijk voor ronde producten gebruikt kunnen worden. Door hun vorm zijn deze dozen voor de postsorteerders geen probleem en kunnen ze dus voor een gunstige prijs verzonden worden. Wij maken de dozen voor u op maat, zodat ze perfect geschikt zijn voor uw product en dus goed kunnen worden gebruikt.

Moest u deze kokerdozen willen bestellen, kiest u in het bestelmenu dan ook voor lange rechthoekige dozen. Gebruik de uiterste buitenmaten (de diameter plus enkele extra millimeters voor het gemakkelijk in- en uitschuiven), dan zal de doos goed om uw fles of rol papier heen passen. Uiteraard kunt u ook altijd een offerte aanvragen, dan zoeken we samen de beste oplossing voor uw verzending.

Vierkante kokerdozen bestellen

Wanneer u een kokerdoos zoekt zijn er verschillende mogelijkheden:

kokerdoos
Kokerdozen - model Postdoos

Representatieve verpakking. Eenvoudig op te zetten zonder tape.

Kokerdoos

Kokerdozen - model Amerikaanse vouwdoos

Smalle hoge dozen met kleppen aan de onder- en bovenzijde.

 

 

 

Kartonnen kokersKokerdozen - model Amerikaanse vouwdoos met overslaande kleppen

Lage smalle doos met grote opening. 

kokerdoos fefco 215Kokerdozen - Model insteekklep

Smalle hoge kartonnen kokers met een insteekklep aan boven- en onderkant.