Wikkeldoos model 409

De wikkeldoos is een rechthoekige plaat karton met vouwlijnen die om een product heen gevouwen wordt. Aan 3 zijkanten worden de flappen over elkaar  gevouwen voor extra bescherming van het product.

De technische naam van de wikkeldoos is model 409 of fefco 409

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Wikkeldoos op maat 

De wikkeldoos wordt vooral gebruikt om platte en grote producten in te verpakken, zoals een tafelblad. Een wikkeldoos biedt voldoende bescherming tegen vallen en stoten door de dubbele zijkanten.

fefco 409 op maat gemaakt

Leg het product op de linkerzijde van de wikkeldoos en de rechterzijde wordt eenvoudig om het product gevouwen. Daarna worden de zijkanten over elkaar gevouwen en ten slotte wordt alles vastgezet met tape.

Omdat de wikkeldozen relatief eenvoudig te produceren zijn, is de wikkeldoos een relatief voordelige optie. Er wordt door Doosopmaat.be geen tape of lijm gebruikt om het model 409 waardoor het produceren van dit type maar 2 processtappen nodig zijn in plaats van 3.

Alles wordt op maat gemaakt, zo ook de wikkeldozen. De afmetingen kunnen heel verschillend zijn en kunnen online al besteld worden vanaf de minimale afmetingen 100x100x50 mm (LxBxH) en maximaal 2180x1500x200 mm (LxBxH). 

Wikkeldoos op maat online

wikkeldoos op maat gemaakt

Doosopmaat.be heeft geen voorraden en standaarden. Via onze online rekentool kunt u gemakkelijk uw gewenste model 409 berekenen en bestellen. De wikkeldoos is verkrijgbaar in bruin/bruin en wit/bruin (buitenkant / binnenkant).  Bij Doosopmaat.be al een afname vanaf 10 stuks. De levertijd op onze website is realistisch. 

Naast wikkeldozen heeft u ook de keuze uit de Amerikaanse vouwdoos of de overslaande klep