Maand juli

Vorige maand was de bruine kartonnen doos onze doos op maat van de maand. Juli is de maand van de witte versie. De witte achtergrond die zich uitstekend uitleent voor bedrukken en is onderscheidend tussen de bruine pakketten die in omloop zijn. De witte kleur heeft een verfrissende uitstraling. Noodzaak is wel om in een schone omgeving te werken zodat de witte doosjes ook daadwerkelijk wit blijven. Men wil geen zwarte vegen op het mat witte karton hebben. Dit maakt een onverzorgde indruk. 

De witte ondergrond leent zich uitstekend uit voor een kleurenbedrukking. De kleuren komen heel helder over en springen echt in het oog. Bij bruin karton kan het nog wel eens voorkomen dat de kleur niet overeenkomt met de kleur van uw logo. Kanariegeel bijvoorbeeld. Deze kleur neigt op bruin karton meer richting okergeel. Als u dit wil voorkomen, kies dan voor wit karton.

Postdozen, brievenbusdozen, klepdozen en kalenderverpakkingen zijn uitgevoerd in wit/wit. Deze type dozen hebben een mooie uitstraling en de witte kleur versterkt dit. Alle dozen worden alleen op het deksel bedrukt.

Vouwdozen, wikkeldozen en overslaande klepdozen zijn uitgevoerd in wit/bruin. De buitenkant van de dozen is wit en de binnenkant is bruin. Deze dozen hebben een minder representatieve uitstraling en worden met tape gesloten. Deze dozen worden voornamelijk gebruikt in praktische zin. De vouwdoos en overslaande klep worden bedrukt aan de twee lange zijden.

Ook kartonnen platen zijn verkrijgbaar in wit/bruin of wit/wit. Kiest u voor een witte postdoos om bijvoorbeeld glazen naast elkaar te verpakken? Dan kunt u met een wit plaatje met rillijnen de glazen mooi presenteren zonder dat deze elkaar raken. Door te kiezen voor witte platen in combinatie met een witte postdoos heeft u een mooi geheel. Kartonnen platen uitgevoerd in wit/bruin kan gemakkelijk via onze website besteld worden. Wit/wit en platen met rillijnen zijn op offertebasis.

 

Ons witte karton is mat en heeft een mooie uitstraling die zeer geschikt is voor geschenkdozen. Ons beertje zit verpakt in een mat witte postdoos met kleurenbedrukking. En daar zijn wij trots op! De combinatie tussen postdoos en wit karton zorgt voor een cleane en elegante uitstraling en wordt veelvoudig gekozen. Maak het af met een kleurenbedrukking op het deksel met uw bedrijfslogo voor een persoonlijke touch.