Kartonnen platen

Kartonnen platen

Met kartonnen platen kunt u de pakketten die u verzendt stabieler en steviger maken, zodat de producten alvast niet beschadigd kunnen raken door beweging in de doos. Kartonnen platen verbeteren kartonnen dozen. Ze verstevigen de constructie van de kartonnen doos. Ze kunnen ook dienen om producten die samen in dezelfde doos steken van mekaar te scheiden.

Kartonnen platen kunnen van hetzelfde karton zijn gemaakt als de rest van de doos, maar u kunt er bij ons ook voor kiezen de platen uit een extra stevig karton te laten vervaardigen, of juist uit een lichter karton – dat is aan u. Doosopmaat.be maakt uw dozen en dus ook uw kartonplaten op de maat en in de kwaliteit waar u om heeft gevraagd.

Kartonnen platen
Nu zelf online samenstellen

Kartonnen platen op maat

Kartonnen platen moeten perfect aansluiten op de binnenmaten van uw doos. Alleen dan passen ze goed en zijn ze effectief. Door ons de binnenmaten in millimeters te geven bent u er zeker van dat de platen ook echt de maat hebben waar u om vraagt. Doosopmaat.be is gespecialiseerd in maatwerk, bij ons kan alles in eender welke maat en in eender welke hoeveelheid gemaakt worden – onze machines draaien al voor oplages vanaf 10 platen.

Kartonnen platenWelke kartonkwaliteit kiest u voor de kartonnen platen die u bestelt? Wilt u een extra stevig karton, of net een dun en licht karton? Ook dit bepaalt u bij Doosopmaat.be mee zelf, u kunt kiezen uit verschillende kartonkwaliteiten die wij voor u hebben geselecteerd. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de kartonnen dozen die u laat maken door Doosopmaat.be. Vergelijkbaar is de kartonnen vakverdeling die u bij ons kunt bestellen.

Kartonnen platen bestellen

Bestel eenvoudig uw kartonnen platen met behulp van onze rekentool, dan weet u precies hoeveel de platen u gaan kosten. Van zodra u bestelt hebt gaan wij voor u aan het werk om de beste kartonnen platen op maat voor u te maken. Zo werkt Doosopmaat.be: snel, efficiënt en altijd precies, want wij maken uw dozen en kartonnen platen op maat, zo u wilt.