Kartonnen dozen Limburg

Doosopmaat.be levert veel kartonnen dozen in Limburg. Juist voor moderne webwinkels, grootafnemers van kartonnen dozen op maat, blijkt Limburg een interessante vestigingsplaats, met de goede verbindingen met buurland Nederland en de nabijheid van Duitsland, de grootste economie van Europa. Wie in Europa wil groeien als webwinkel richt zich best ook op deze landen en bedrijven in Limburg doen dat vaak al van in het begin.

Stel uw doos samen

Limburg is een internationale provincie. Voor de duidelijkheid moeten we eigenlijk spreken van “Belgisch-Limburg”, want er is ook een Nederlands-Limburg en ook in Duitsland en Wallonië komt de naam terug. Er is een eigen Limburgse identiteit die over de grenzen heengaat. Luik en Aken zijn altijd belangrijke steden geweest voor deze regio, men spreekt ook wel van een “Euregio”: al eeuwen is men hier Europeaan en daarnaast fier Limburger!

Limburgse stedelijke centra

De hoofdstad van Limburg is Hasselt, maar de stedelijke uitstraling van Maastricht en Luik is ook van invloed op de Limburgse economie. Genk is een industrieel centrum. De oude mijnstreek is heel veerkrachtig gebleken en is nu echt een plek met veel kleinschalige bedrijvigheid. Voor Doosopmaat.be is dat net interessant: onze kartonnen dozen in beperkte oplage zijn voor dit type bedrijven de ideale verzendoplossing.

De zuidelijke steden, Sint-Truiden, Tongeren, Borgloon en Bilzen, zijn in vergelijk met de grootsteden natuurlijk klein, maar ze liggen in een streek die economisch echt belangrijk is voor België. De vele vruchten die hier groeien zijn een exportproduct. Veel kleine en middelgrote bedrijven in deze streek profiteren van wat Limburg te bieden heeft: heerlijke streekproducten, prachtige landschappen en goede verbindingen met andere regio’s. Goede kartonnen dozen bepalen mee het succes van deze bedrijven, daar zijn we bij Doosopmaat.be fier op.

Kartonnen dozen online bestellen

Bij ons kunt u kartonnen dozen online bestellen. Er is op deze website een handige rekentool die u zelf de prijs laat berekenen van hetgeen u gaat bestellen. Bij Doosopmaat.be kunt u kartonnen dozen in kleine oplagen bestellen, in iedere maat, precies zo als u ze graag wilt. Doosopmaat.be levert maatwerk verzendverpakkingen en postdozen aan een goede prijs. U leest er meer over op onze website.