2columnleft

Bedrukte dozen

Het bedrukken van kartonnen dozen is een effectieve manier om uw onderneming onder de aandacht te brengen. De verpakking en verzenddoos zijn onderdeel geworden van de marketingstrategie. Met een bedrukking speelt u in op de herkenning en uitstraling van uw huisstijl.

schoenen.png

Doosopmaat.be bedrukt de dozen digitaal. Digitaal is geen offset druk! Sommige klanten vergelijken onze digitale opdruk met offset bedrukte dozen. Daardoor hebben zij te hoge verwachtingen van de kwaliteit. Wij kunnen u gratis samples opsturen, indien u bedrukte voorbeelden wenst te zien.

De voordelen hiervan zijn dat er geen opstartkosten nodig zijn en het is een aantrekkelijke techniek voor kleine aantallen. Tot 3000 stuks kunt u heel gemakkelijk via onze website berekenen.

Ook een groter aantal kan bij ons besteld worden op offertebasis. Voor grote aantallen wordt het aantrekkelijk om te investeren in drukmatten. U heeft dan wel startkosten, maar daarna zijn er relatief lage kosten per afname. Mail naar Verkoop@doosopmaat.be met uw wensen van de bedrukte doos. Wij staan graag voor u klaar om de mogelijkheden met u te bespreken en een persoonlijke offerte op te stellen.


klein_doosje.png

Bedrukkingsmogelijkheden

Er zijn twee mogelijkheden voor het bedrukken van de dozen:

  • Zwart/grijs bedrukking. Het maximale printvlak is 320 mm hoog
  • Kleurenbedrukking. Het maximale printvlak is 210 mm hoog

De plaatsing van de bedrukking verschilt per type doos: 

  • De vouwdoos en de overslaande klep bedrukken wij op de twee lange zijden met hetzelfde drukbeeld. Op offertebasis vier zijden met twee drukbeelden. Links en rechts van de bedrukking moet 20 mm vrij blijven. Boven en onder de bedrukking moet minimaal 20 mm vrij blijven tot de hoek van de doos.  
  • Andere type dozen (bijvoorbeeld de postdoos) bedrukken wij uitsluitend op één zijde, bovenkant of het grootste vlak van de doos. Rondom de bedrukking moet 10 mm vrij blijven aan alle zijden.
  • De binnenzijde van de doos is niet mogelijk.
  • U levert één drukbeeld aan via onze uploadtool of email. Het is niet mogelijk om twee of meerdere drukbeelden aan te leveren. 

Heeft u vragen over het bedrukken van dozen op maat, neem contact met ons op voor advies.


Aanleveren van het drukbeeld

Wanneer u de bestelling online heeft afgerond, ontvangt u van ons een email met de link naar onze uploadtool. In deze uploadtool kunt u uw logo uploaden en op de bestelde dozen positioneren. Deze opmaak wordt vervolgens opgeslagen. Plaatst u een herhaalbestelling? Dan kunt u in de uploadtool ‘’definitief goedkeuren’’ aan vinken. Via het YouTube filmpje kunt u stap voor stap zien hoe u het drukbeeld kunt uploaden. 

doosopmaat_kleurendruk_015_bijgesneden.png

Wij werken met het drukbeeld dat is aangeleverd. Het is niet mogelijk om meerdere drukbeelden aan te leveren. Aan de ene zijde een logo en aan de andere zijde een tekst is niet mogelijk. Gebruik een drukbeeld met zo weinig mogelijk witruimte.

Vraag uw grafisch vormgever voor het aanleveren van de juiste kwaliteit of format. Hoe groter het bestand, hoe beter de kwaliteit van de opdruk. Voor het beste resultaat raden wij u aan om bestanden te gebruiken van minimaal 300 DPI en 1275 pixels.

Laat u vrijblijvend door ons adviseren. Wij helpen u graag met uw bedrukte dozen.

Doosopmaat.be: ook voor uw bedrukte dozen op maat!