Dozen op maat laten maken

Bij doosopmaat.be kunt u dozen op maat laten maken. Onze website maakt het eenvoudig om stap voor stap uw eigen dozen te ontwerpen. Deze dozen kunt u bij ons bestellen in grote of kleine aantallen, gewoon zoals u dat graag wilt. doosopmaat.be staat voor maatwerk aan scherpe prijzen. Bekijk onze website en kies voor ons maatwerk!

Bereken uw ideale doos speciaal voor uw op maat gemaakt!

Er zijn genoeg redenen te bedenken om kartonnen dozen op maat te laten maken. Met een doos op maat kunt u eenvoudig besparen op de kosten van verzending en opvulmaterialen. U ontwerpt een doos die goed past omheen het product dat u gaat verzenden. Uw verzending komt veilig aan. Uw klant zal de dozen op maat herkennen en appreciëren, het toont dat u de levering au sérieux neemt.

Dozen op maat ontwerpen

Dozen op maat laten maken

Wat is de ideale maat voor een doos? Wel, de buitenmaten van het product dat u in de doos gaat steken zijn natuurlijk het beginpunt. Wij adviseren om bij die buitenmaten enkele millimeters op te tellen (3-6), aan alle zijden. Zo krijgt u de binnenmaat van uw dozen: lengte x breedte x hoogte. Geef uw maten altijd op in millimeters, dan is er geen verwarring en maken wij snel de doos die u wilt hebben.

Heeft u voor uw product een bijzondere doos nodig, met afwijkende vormen of extra versteviging? Ook dit is bij doosopmaat.be mogelijk. Voor de meeste typen dozen kunt u onze “online rekentool” gebruiken. U kunt dan uw bestelling zelf voltooien. Voor echt afwijkende dozen kunt u een offerte aanvragen (uiteraard zonder verdere verplichting). Wij berekenen dan een scherpe prijs.

Dozen op maat bestellen

Op onze website berekent u eenvoudig de prijs van een doos op maat. U kunt deze dozen dan meteen bestellen. Wij zorgen voor de productie, afwerking en levering van uw kartonnen dozen. Natuurlijk kunt u de dozen op eender welk adres laten leveren, of dat nu bij u thuis is of aan uw bedrijf. Dozen bestellen bij doosopmaat.be is altijd eenvoudig!            

Bestellen?

Het is voordelig, duurzaam en eenvoudig om dozen op laat te maken bij doosopmaat.be. Wij produceren al onze dozen in eigen fabriek, zodat we zeker zijn van de kwaliteit die wij leveren. Doosopmaat.be is daardoor een bekende aanbieder van maatdozen geworden!