Vouwdozen

De vouwdoos, oftewel de Amerikaanse doos, is de meest gebruikte type doos voor het verzenden van pakketten. De vouwdoos is makkelijk in elkaar ze zetten door de kleppen aan de onder- en bovenzijde.  De kleppen kunnen gesloten  worden gesloten met een stuk tape. De vouwdoos wordt ook wel een Fefco 201 genoemd. De gebruiker moet de vouwdoos zelf opzetten om deze te gaan gebruiken. Onze dozen worden altijd plano aangeleverd. Dit houdt in dat de dozen plat worden verzonden om ruimte te besparen tijdens het transport en voor uw opslag.  

Vouwdozen online bestellen 

Amerikaanse vouwdoos

De vouwdozen staan bekend om de stevigheid en de veelzijdigheid. Andere kernmerken van de Amerikaanse vouwdoos zijn het minimale materiaalgebruik en voordelig produceren. De Amerikaanse vouwdozen zijn de populairste kartonnen dozen die de beste bescherming geven tegen schade tijdens het transport. Bij doosopmaat.be vindt u vouwdozen tegen een scherpe prijs.

De vouwdozen zijn verkrijgbaar in een bruine of witte buitenkant. De binnenkant van de Amerikaanse vouwdozen is altijd bruin gekleurd. De vouwdozen kunt u eenvoudig via onze website bestellen. Bent u op zoek naar kartonnen dozen met zowel een witte binnen- als buitenkant? Postdozen zijn in tegenstelling tot de vouwdozen wel beschikbaar met een witte binnenzijde. De vouwdozen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kartonkwaliteiten een enkelen B-golf 3 mm, enkele C-golf 4 mm, dubbele EB-golf 4.2 mm of dubbele BC-golf 7 mm. Twijfelt u over de kartonkwaliteit? Lees hier meer over de verschillende karton kwaliteiten. Liever persoonlijk advies neem dan contact met ons op via info@doosopmaat.be.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Vouwdoos op maat online bestellen

Vouwdozen op maat 

Onze vouwdozen kunnen ook bedrukt worden. Doosopmaat.be bedrukt de dozen digitaal en niet offset! U kunt kiezen uit een zwart/grijs of kleurenbedrukking voor een persoonlijke vouwdoos op maat. Via onze website kunt u gemakkelijk uw eigen vouwdozen in de gewenste maat bestellen en dat al bij een oplage van tien stuks! Ook kunt u de vouwdozen voorzien van handvatten.

Omdat er digitaal wordt geproduceerd, hoeft u geen stansmessen aan te schaffen. Dit ziet u terug in de scherpe prijs van doosopmaat.be. De prijs die u eenvoudig via onze rekentool berekent, is onze scherpe prijs voor uw op maat gemaakte doos. Zonder extra opstartkosten voor een stansmes of nog extra leveringskosten. U kunt online uw vouwdozen op maat berekenen en bestellen voor de prijs die u er ook daadwerkelijk voor betaald.