Kartonnen vakverdeling

Of u uw kartonnen dozen nu als verzenddozen of opbergdozen gebruikt, een kartonnen vakverdeling is een goede manier om de verschillende producten in de doos van mekaar te scheiden en zo te beschermen. Een typisch voorbeeld van een kartonnen vakverdeling is een wijndoos, maar er zijn natuurlijk nog talloze andere toepassingen mogelijk.

kartonnen vakverdelingEen kartonnen vakverdeling lijkt in vorm wel op een krat, maar kan gemakkelijk worden plat gevouwen en is dus veel gemakkelijker te stockeren. Kartonnen vakverdelingen kunnen gebruikt worden in magazijnen, als u ze dan even niet nodig hebt maakt u ze plat en nemen de dozen nauwelijks nog plaats in.

Kartonnen vakverdeling op maat

Doosopmaat.be maakt kartonnen vakverdelingen op maat. Wij houden rekening met de buitenmaten van de producten die u gaat verpakken en kunnen zo de ideale verpakkingsdoos met compartiment voor u vormgeven. Dit is echt maatwerk, onze specialiteit. We doen dit voor een goede prijs en in goed overleg, we willen natuurlijk echt het beste voor u vervaardigen.

Voor kartonnen vakverdelingen is het noodzaak eerst een offerte aan te vragen, aangezien vakverdelingen niet gemakkelijk zijn in te vullen in het bestelmenu. Voor een offerte kunt u ons mailen of bellen. Bij Doosopmaat.be vinden we het belangrijk om snel en duidelijk te reageren. Die openheid en directheid zijn voor ons de basis van modern online zakendoen.

Tel. 03/820 72 94 of mail naar verkoop@doosopmaat.be

Kartonnen vakverdeling bestellen

U kunt gemakkelijk een kartonnen vakverdeling bestellen bij Doosopmaat.be. Wij maken alles voor u op maat, voor een goede prijs en ook in kleine oplages. Bij ons verspilt u geen materiaal, geen onnodige dozen die u niet nodig gaat hebben – en dus verspilt u geen geld. Ook voor standaardmaten en gewone dozen is Doosopmaat.de de ideale online partner. Zo is onze stiel!

De kartonnen doos die om de vakverdeling heen gaat kunt u online uitrekenen met onze rekentool.