Kartonnen dozen Antwerpen

Bij Antwerpen denkt u waarschijnlijk eerder aan containers en vrachtwagens dan aan kartonnen dozen, maar bij Doosopmaat.be zien we dat voor de handel in provincie Antwerpen kartonnen dozen echt belangrijk zijn. Voor kleinere verzendingen zijn kartonnen dozen immers aangewezen; Antwerpen is niet enkel een haven, het is een verkeersknooppunt in de breedste zin van het woord.

Stel jouw doos samen

Antwerpen is de noordelijkste provincie van ons land en heeft dan ook een lange grens met Nederland. Vanuit Antwerpen gaan snelwegen en spoorlijnen naar centra als Breda, Rotterdam en verder. Voor bedrijven zijn die verbindingen met onze noorderburen heel belangrijk. Voor webwinkels is Nederland een grote afzetmarkt. Antwerpse bedrijven zijn zich daar vaak erg van bewust en verzenden pakketjes in kartonnen dozen naar hun klanten in het noorden.

Antwerpen: van de haven tot de Kempen

Antwerpen-Stad is het economisch middelpunt van de provincie en heeft een uitstraling in gans België en zelfs daarbuiten. Daar heeft de Antwerpse haven natuurlijk veel mee te maken, dat is één van de grootste havens van Europa. Veel bedrijven vestigen zich in de buurt van de haven. Maar ook de vele jongeren die zich door Antwerpen aangetrokken voelen en de kleine bedrijven die zij oprichten zijn van belang, zij doen de vraag naar kartonnen dozen voor verzendingen ook zeker toenemen.

De provincie Antwerpen omvat naast de stad en haar randgemeenten ook nog een groot landelijk gebied: de Kempen. Grote steden moet men hier niet zoeken, maar de vele kleine regionale centra, zoals Turnhout, Geel, Herentals en op de Zuiderkempen natuurlijk Lier huisvesten wel veel sterke ondernemingen; Mechelen is natuurlijk een grote en snel groeiende stad die profiteert van haar ligging midden in de Vlaamse Ruit.

Kartonnen dozen online bestellen

Bij Doosopmaat.be maken we het u gemakkelijk om verzenddozen en postdozen online te bestellen. Onze website beschikt over een rekentool waarmee u snel ziet hoeveel uw dozen gaan kosten. U bepaalt zelf de maat, het materieel en de afwerking van uw doos, dat is ons concept. We zien dat een groeiend aantal bedrijven uit provincie Antwerpen kartonnen dozen bestelt bij Doosopmaat.be, we hopen dat u daar ook bij hoort!