Postdozen

De postdoos is een populaire verzendverpakking. De postdoos is zoals de naam al gezegd zeer geschikt voor postverzending.  Een postdoos kan zonder behulp van tape of lijm in elkaar worden gevouwen. De postdoos is een stevige doos vanwege de dubbelgevouwen zijkanten. Daarnaast is de postdoos een hele mooie kartonnen doos en daarom ook zeer geschikt om uw producten in te verpakken. Een luxe portemonnee of een reep chocolade verdient een chique verpakking, dit kunt creëren met een postdoos. De postdoos is verkrijgbaar in bruin, wit, zwart en rood karton. De bruine en witte uitvoeringen kunnen digitaal worden bedrukt op het deksel van de postdoos. Hoe zullen uw klanten reageren wanneer zij een mooie witte postdoos met uw logo in een kleurbedrukking ontvangen? Liever een natuurlijke uitstraling ga dan voor een bruine postdoos met zwart/grijs bedrukking.  

Bereken uw postdoosstel deze volledig naar wens samen

Postdoos online bestellen

Postdoos met bedrukking

De postdozen van doosopmaat.be kunnen besteld worden in ieder gewenst formaat. Via onze handige online rekentool kunt u eenvoudig de beste prijs berekenen. Wij maken onze kartonnen dozen op een digitale manier waardoor u geen stansmes hoeft aan te schaffen. Dit betekent dat u bij doosopmaat.be geen opstartkosten heeft. U kunt al een bestelling plaatsen vanaf tien stuks tegen een scherpe prijs. De postdozen zijn zeer geschikt voor een bedrukking. Een kartonnen doos met een logo op het deksel. Uw producten worden in een luxe verpakking afgeleverd bij u klanten. Wij produceren en bedrukken de postdozen digitaal. Meer informatie over de bedrukking, kunt u hier vinden.  

Kartonnen postdozen

Postdozen op maat

Bij doosopmaat.be zijn ook zwarte kartonnen dozen online te bestellen. De zwarte en rode kartonnen dozen kunnen in tegenstelling tot de bruine en witte variant niet worden bedrukt. Echter bieden deze gekleurden dozen wel toegevoegde waarde aan uw product vanwege de luxe uitstraling. Via onze website kunt u online op maat gemaakte dozen bestellen. De postdoos is een mooi doosje dat verkrijgbaar is in twee verschillende kartonkwaliteiten, namelijk de E en de B golf. De postdoos is een zeer geschikte verpakking om uw producten stevig te verpakken en ziet er mooi uit. Maak de postdoos helemaal af met een mooie kleurenbedrukking. Postdozen zijn ook zeer geschikt als geschenkverpakkingen vanwege de professionele uitstraling.