2columnleft

Ons verhaal

Het verhaal van Doosopmaat.be

U herkent het vast wel: u heeft op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat u naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’.
Aan deze verspilling willen wij graag iets doen.

“Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos”

Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen we dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 16 jaar lang een steeds grotere klantenkring in België en Nederland.

 

Jurgen Vugts, directeur van Doosopmaat.be: 

jurgen_vugts_directeur_doosopmaat.jpg“Het volledig online bestellen van maatwerk dozen, tegen een standaard prijs is onze grootste onderscheidende factor, en daar willen we zoveel mogelijk klanten van laten profiteren. In de nabije toekomst gaan we er dan ook voor zorgen dat dit ‘geheim’ wereldkundig wordt en onze naamsbekendheid aanzienlijk gaat groeien. Op basis van de ervaringen en wensen en eisen van onze klanten richten we onze website zo uitnodigend en laagdrempelig mogelijk in. Flexibiliteit staat hierbij voorop!''

 

jos_knulst_founder_doosopmaat.jpg

Jos Knulst, founder van Doosopmaat.be:

Wij proberen altijd goed te luisteren naar de wensen van de klant. Het gemak van een doos op maat, een acceptabele prijs, eenvoud en snelheid bij het bestellen en leveren. Ons Doosopmaat.be concept biedt het antwoord op al deze wensen. Onze klanten kunnen hun producten opmeten, op onze site de maten invullen en eenvoudig hun dozen bestellen.

 

Betrouwbaar

"Verpakken, verzenden, maatwerk: het zijn allemaal zaken waarbij vertrouwen belangrijk is. Wij hechten dan ook veel waarde aan het onderhouden van een prettige samenwerking. Wij zetten ons continu en met veel plezier in om u het vertrouwen te geven in onze producten! 

Bij Doosopmaat.be werken we samen, waardering en kwaliteit staat centraal! We zijn een fantastisch team, dat snel schakelt en met korte lijntjes werkt. Vertrouwen is ook: achter ons product staan. We zijn oprecht enthousiast over Kartonnen dozen, een mooi en degelijk product, duurzaam, praktisch en het beschermt uw product op een perfecte manier bij verzending.  

Maatwerk

Doosopmaat.be staat voor maatwerk. Bij ons bestelt u de dozen die precies de juiste maatvoering hebben voor uw product. Bovendien bestelt u ook precies de hoeveelheid die u nodig heeft, voorzien van door u gewenste bedrukking. Daarom zeggen we ook: dozen op maat, service op maat. En nog belangrijker onze prijzen zijn uiterst scherp en precies op maat. En ook een prijs op maat, u betaalt nooit te veel.

Doosopmaat.be in Waddinxveen

De thuisbasis van Doosopmaat.be is Waddinxveen, onder de rook van Gouda. Centraal in Nederland, met snelle verbindingen, een ideaal vertrekpunt voor onze kartonnen dozen!