2columnleft

Ons verhaal

bedrukte kartonnen dozenDoosopmaat.be is meer dan een webshop voor kartonnen dozen. Wij hebben een missie: we willen het leveren van pakketjes gemakkelijker en duurzamer maken. Te vaak zien we dat er materiaal en ruimte wordt verspild. Steeds meer mensen bestellen spullen op het internet. Het is dan nogal irritant om weer een doos te ontvangen die vele malen groter is dan het product. Materiaal dat u weer weg moet brengen, en dat eigenlijk niet eens nuttig is: uit die ergernis is Doosopmaat.be gegroeid.

Doosopmaat.be maakt kartonnen dozen op maat, maar dan wel voor de prijs van een gewone doos. U verspilt geen karton, betaalt geen onnodige verzendkosten, u zadelt uw klant niet op met onnodig afval - kortom er zijn veel voordelen aan dozen die op maat zijn gemaakt! Doet u mee?

Onze rekentool maakt bestellen voor u heel gemakkelijk!

Kartonnen dozen op maatJos Knulst, oprichter en zaakvoerder van Doosopmaat.be:

”Wij proberen altijd goed te luisteren naar de wensen van de klant. Het gemak van een doos op maat, een acceptabele prijs, eenvoud en snelheid bij het bestellen en leveren. Ons concept biedt het antwoord op al deze wensen. Onze klanten kunnen hun producten opmeten, op onze site de maten invullen en eenvoudig hun dozen bestellen.”fd gazelle awardDoosopmaat.be groeit in België en in Nederland. Al 5 jaar op rij, in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 zijn wij daarom bekroond met de FD Gazelle Award, een Nederlandse prijs voor de snelst groeiende bedrijven.