Het bestelproces

Kartonnen dozen zijn er in vele soorten, formaten, kwaliteiten en prijzen. Wist je dat een doos op maat van doosopmaat.be helemaal naar wens samengesteld kan worden en dat maatwerk de prijs heeft van een te grote standaard doos. 

Voordelen van een doos op maat: 

  • Vermindering van het materiaalgebruik
  • Geen opvulmateriaal nodig, waardoor het inpakken versnelt
  • Het transportvolume wordt verkleind, omdat er geen onnodig grote doos wordt gebruikt

Het berekenen van de maat

Allereerst bereken je de buitenmaten (lengte x breedte x hoogte) van het product dat je gaat verpakken. Tel bij de lengte, breedte en hoogte 4-6 mm extra op zodat het product gemakkelijk in en uit de verpakking kan worden gehaald. Nu heb je de binnenmaten van de verpakking berekend.

Het kiezen van het type doos

Je hebt de binnenmaat van de doos berekend. Door het invoeren van het formaat in de online rekentool, zie je meteen welke type dozen technisch mogelijk zijn in het gewenste formaat. Bij het kiezen van het type doos spelen de volgende vragen een belangrijke rol: 

  • Welke uitstraling moet de doos uitstralen? 
  • Wat is het te verpakken gewicht
  • Wordt de doos verzonden met de pakketpost? 
  • Wat is het prijsverschil tussen de type dozen? 

Een postdoos heeft een chique uitstraling, terwijl een vouwdoos vooral gebruikt wordt als stevige verzendverpakking. 

De bestelpagina van doosopmaat.nl

Op de bestelpagina van doosopmaat.nl voer je de binnenmaten in die je zojuist hebt berekend. Je kiest de kwaliteit, kleur van de doos, eventuele bedrukking en handvatten uit om zelf jouw doos op maat samen te stellen. Je kiest het aantal dozen en rechts zie je de prijs ontstaan. Je klikt op de knop in winkelwagen en je kunt nog een doos toevoegen of de bestelling afronden.

Postdoos (fefco 427) bruin, wit, rood en zwart

Een account aanmaken

Maak een account aan tijdens het bestellen zodat je jouw bestelhistorie kunt terugvinden en een herhaalbestelling eenvoudig kan plaatsen. U vult uw bedrijfsgegevens in en selecteert de gewenste betalingsmethode. Je hebt de bestelling geplaatst en ontvangt een bevestigingsemail van jouw bestelling. Later ontvang je een orderbevestiging van Doosopmaat met daarbij de verwachte levertijd van jouw bestelling . 

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via verkoop@doosopmaat.nl of +31 (0)182-304258. Wij helpen je graag! 

vakantie 2