Maand september

Voor een promotieactie worden vaak plastic of papieren tasjes uitgedeeld met een (mini) proefproduct, folders en kortingsbonnen. De tasjes kunnen uitgedeeld worden op een beurs of tijdens een openingsactie van een winkel om reclame te maken voor het merk of product. Echter zien we de gevulde tasjes overal terugkomen en is het een vrij standaard manier van promoten. Wij van Doosopmaat hebben niets met standaard en kiezen voor op maat gemaakte dozen die passen bij het product en het bedrijf. Zo ook met promotieverpakkingen. Met een koffertje of een goodiebox heeft u een unieke verpakking die zeker opvalt en dus ook blijft hangen bij de ontvanger van de box. Mensen onthouden nu eenmaal de opvallende factoren die zij meemaken beter.

Kies eens voor een goodiebox of een kofferdoos gemaakt van karton als promotiemateriaal in plaats van een tasje. Dit is niet alleen onderscheidend, maar zorgt ook voor een duurzame uitstraling naar uw (potentiële) klanten. Doordat het koffertje gemaakt is van karton, draagt u ook bij aan verduurzaming. Met het handige handvat zijn deze gemakkelijk op te pakken en te dragen.

Derde dinsdag van september is het weer prinsjesdag. De miljoenennota wordt vervoerd in het bekende koffertje. Wij hebben de kartonnen versie in onze showroom staan. Koning, bent u nog op zoek naar een nieuw koffertje?

De kofferdoos is een unieke verpakking die aan de voorzijde bedrukt kan worden met een bedrijfslogo of persoonlijke tekst. Het resultaat? Een unieke en persoonlijke box waar u uw klanten echt mee kunt verrassen. De vorm van het koffertje is sprekend en draagt bij aan de unboxing experience van klanten. Daarnaast wordt het koffertje helemaal op maat gemaakt voor uw product of promotiemateriaal en kiest u de kleur van het koffertje en eventuele bedrukking. De kofferdoos is verkrijgbaar in wit, bruin en zwart karton. 

Naast het formaat en de kleuren kan de vorm van het koffertje ook gekozen worden. Zo kunt u kiezen uit het model van de derde dinsdag van september. Dit is een kartonnen versie van een koffer. De goodiebox is het witte model met flappen aan de zijkant. Een unieke verpakking die u naar wens kunt samenstellen van formaat tot model met als resultaat uw eigen box op maat.

Deze dozen zijn niet via de website te berekenen en te bestellen. Vraag uw offerte aan via Verkoop@doosopmaat.nl en ontvang uw persoonlijke offerte van ons terug in uw mailbox.