Maand april

Voor de maand april staat de kalenderverpakking in de spotlight. Deze kalenderverpakking is gemakkelijk om het product heen te vouwen en sluit mooi van zichzelf. Er is in principe geen tape nodig om de doos te sluiten. Door de insteekklep aan de achterzijde kan de doos mooi gesloten worden. De vouwdoos wordt ook gebruikt voor platte, grote producten maar de kalenderverpakking heeft een representatievere uitstraling. Vandaar dat het ook een populair ontwerp is.

Platte producten zoals schilderijen zijn kwetsbare en moeilijk vervoerbare producten. De kalenderverpakking is een oplossing voor het vervoeren van deze producten. Een schilderij is een groot en kwetsbaar product dat goed beschermd moet worden. Door de omslagklepjes van dit type doos ontstaat er een extra bufferrandje. Dit bufferrandje zorgt voor een goede bescherming van het product. Vooral aan de zijkanten van de doos.

De kalenderverpakking is niet alleen geschikt voor schilderijen, maar ook zoals de naam al zegt: kalenders. Maar ook brochures en catalogussen. Platte producten die in een mooie en zeer geschikte doos worden verstuurd. Deze doos kan al besteld worden vanaf 10 mm hoog! En een lengte tot 1800 mm! Zeer geschikt dus voor platte en grote producten. Bent u juist op zoek naar een doos voor uw platte en kleine producten? Dan is een brievenbusdoos meer geschikt.

Creëer herkenning bij de ontvanger van de doos door een bedrukking toe te voegen. Een zwart/grijs bedrukking in combinatie met de natuurlijke bruine kleur is een veelgebruikte combinatie. Een kleurenbedrukking komt beter uit de verf op een witte ondergrond. De voorzijde van de kalenderverpakking is een egaal vlak dat bedrukt kan worden volgens onze voorwaardes van bedrukken.

U heeft bij een kalenderverpakking de keuze uit een golfkwaliteit van 1,5 of 3 mm. De kwetsbaarheid en het gewicht van het product spelen een rol bij het kiezen van de kartonkwaliteit. Bij Doosopmaat.nl vult u de gewenste formaten in en stelt u eenvoudig uw doos op maat samen.