Kartonnen dozen West-Vlaanderen

Bij Doosopmaat.be vinden we het natuurlijk tof om te kunnen zeggen dat onze kartonnen dozen west-Vlaanderen mee groot maken. Deze mooie kustprovincie, gekend om de vlakke landschappen, de brede stranden en de bijzondere historische steden, is bovenal ook een provincie van harde werkers, met veel kleine en middelgrote bedrijven die voor verzending en opslag dikwijls onze dozen op maat gebruiken.

West-Vlaanderen spreekt tot de verbeelding. Weinig provincies hebben zo’n uitgesproken eigen identiteit. De West-Vlamingen zijn fier op hun vlakke land, op hun dialect, hun mooie steden en hun bewogen geschiedenis. Fier zijn ze ook om hun reputatie van harde werkers, eenvoudige Vlamingen die bloeiende bedrijven hebben weten opbouwen en hun regio tot één van de welvarendste in ons land maakten. Kartonnen dozen zijn met de opkomst van webwinkels ook hier belangrijker geworden.

Stel uw doos samen

West-Vlaamse stedelijke centra

Typisch voor België is de lintbebouwing, met baanwinkels en bedrijven op kantoren die over het ganse land verspreid zijn. Ook in West-Vlaanderen zien we dit wel, maar toch minder dan in ander provincies. Er is veel open land bewaard en tussen die uitgestrekte polders liggen stedelijke centra met een internationale uitstraling. De West-Vlaamse hoofdstad Brugge is één van de meest geliefde bestemmingen in ons land, samen met Oostende en Knokke aan de kust.

Brugge is bijlange niet de enige stad in West-Vlaanderen. Kortrijk is een zeer belangrijk stedelijk centrum. Samen met Rijsel in Frankrijk en nog andere West-Vlaamse steden (Waregem, Menen, Harelbeke) vormt Kortrijk één groot stedelijk gebied waar natuurlijk veel bedrijvigheid bestaat. Maar ook naburige steden als Ieper en natuurlijk Roesalare en Izegem hebben een uitstraling die tot ver over de provinciegrenzen reikt.

Kartonnen dozen online bestellen

Bij Doosopmaat.be kunt u kartonnen dozen online bestellen, direct bij de producent. Bent u een ondernemer in West-Vlaanderen? Dan kunnen onze dozen op maat voor u zeker nuttig zijn. Bij ons bestelt u al dozen in kleine hoeveelheden, en nooit groter of zwaarder dan voor u noodzakelijk. Dat betekent dat u geld bespaart. Dat is het grote voordeel van Doosopmaat.be!