Kartonnen dozen Vlaams-Brabant

 

Dat ook in de provincie Vlaams-Brabant kartonnen dozen steeds meer worden toegepast is geen verrassing, want net deze provincie heeft veel nieuwe kleine en middelgrote bedrijven waar dikwijls ook webwinkels bij horen. Vlaams-Brabant is een jonge provincie, letterlijk, omdat ze is ontstaat uit de recente opsplitsing van de voormalige provincie Brabant; voorts heeft Vlaams-Brabant een jonge bevolking dankzij de universiteitsstad Leuven en de snel groeiende Brusselse rand.

Stel uw doos samen

Brussel, het ligt midden in Vlaams-Brabant, maar is er geen deel van. Toch is Brussel niet weg te denken uit de economie van deze provincie. Zaventem, de rand met Halle en Vilvoorde, de talloze internationale bedrijven met vestigen langs de wegen naar onze hoofdstad… Vlaams-Brabant is een dichtbevolkte, welvarende provincie waar Doosopmaat.be als dozenleverancier veel kartonnen dozen levert en zal blijven leveren, want deze regio groeit nog altijd.

Brabantse stedelijke centra

De hoofdstad van Vlaams-Brabant is Leuven, en wie Leuven zegt, die denkt natuurlijk meteen ook aan de unief. De Leuvense universiteit is de oudste van ons land en het is ook de bekendste, waardoor Leuven een grote internationale uitstraling heeft. De naamsbekendheid van Leuven is natuurlijk ook groot dankzij de brouwerij die er gevestigd is. België wordt in de hele wereld geroemd om ’t goed onderwijs en ’t goed bier, daar zit Leuven zeker voor iets tussen!

Leuven trekt jongeren met ideeën aan en dat merken wij ook aan onze eigen klanten. Veel beginnende bedrijven en webwinkels die postdozen en verzenddozen op maat afnemen blijken opgericht door studenten. Maar Leuven is niet de enige plaats met zo’n bevolking. Ook de Brusselse rand is een regio waar veel jonge ondernemers hun ideeën ten uitvoer brengen. Vilvoorde, Zaventem, Halle: het zijn alle centra van bedrijvigheid. En laat ons zeker ook niet de kleine maar mooie steden Diest, Tienen en Aarschot niet vergeten!

vakantie 2