Kartonnen dozen online bestellen

Wilt u kartonnen dozen online bestellen? Dat is zeer gemakkelijk in de webwinkel van Doosopmaat.be. U bepaalt echt zelf hoe uw dozen er gaan uitzien en u bepaalt dus ook zelf wat ze u gaan kosten. Dat maakt het online bestellen bij Doosopmaat.be zo aangenaam: u betaalt zeker niet te veel en u hoeft ook niet meer dozen te laten leveren dan u nodig hebt.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Doosopmaat.be is een moderne dozenfabrikant. Wij werken met specifieke bestellingen: dozen op maat, ook in kleine oplages, met extra’s als een bedrukking, handvatten, dikker kanton of juist lichter – enfin, precies de dozen die u wilt. Vaak verwachten mensen dat onze dozen daarom duur zijn, wel integendeel! Net omdat we enkel produceren wat u vraagt en niks onnodig, kunnen wij onze prijzen redelijk houden.

Kartonnen dozen online rekentool

Kartonnen dozen online bestellenHet hart van onze webwinkel, dat is onze rekentool. In dit menuutje voert u precies in wat u van uw kartonnen dozen verwacht: de maatvoering, het karton, de bedrukking, de afwerking, de hoeveelheid natuurlijk. Op basis van uw keuzes wordt zo een goede prijs berekend. U ziet dus duidelijk wat uw bestelling u gaat kosten en we maken ook echt duidelijk waar uw geld aan wordt besteed.

De prijsberekenaar kunt u altijd vrijblijvend gebruiken. Voor echt bijzondere dozen, met afwijkende vormen en extra eisen, kunt u vanzelfsprekend ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij berekenen een prijs waar u mee verder kunt. Doosopmaat.be vindt een moderne manier van zakendoen erg belangrijk: duidelijk, snel en efficiënt, steeds heel open over wat we doen en wat dat kost.

Kartonnen dozen online bestellen bij Doosopmaat.be

Het is dus echt gemakkelijk, kartonnen dozen online bestellen bij Doosopmaat.be. Op onze website vindt u veel informatie en telkens een duidelijke uitleg. Voor wie alles liever in het Frans leest hebben we een aparte Franstalige site, ook dat is deel van onze service. Want Doosopmaat.be wil open en persoonlijk zijn. Het internet maakt dat net gemakkelijker!