Kartonnen dozen Brussel

Dat een producent van kartonnen dozen Brussel als grote afzetmarkt beschouwt, dat is natuurlijk een open deur. Brussel is nu eenmaal de motor van de Belgische economie, met de talloze internationale instellingen en bedrijven, de hoofdkantoren, de nabijgelegen luchthavens van Zaventem en Charleroi, de jonge bevolking vol nieuwe ideeën, de optimale bereikbaarheid vanuit gans België – om Brussel kunnen wij niet heen.

Stel uw doos samen

Brussel is een tweetalige stad en Doosopmaat.be houdt daar rekening mee, wij beschikken over een Franstalige zustersite. Wie in het Nederlands wil kartonnen dozen bestellen doet natuurlijk wel best hier. De Brusselse tweetaligheid is een uitdaging voor bedrijven, maar ook een kans. Veel bedrijven hebben werknemers uit beide landsdelen en zo komen er verschillende ideeën en invalshoeken samen. Brusselse bedrijven zijn dikwijls internationaal succesvol.

Brussels Gewest, motor van onze economie

We noemden Brussel al de motor van de Belgische economie. Met “Brussel” bedoelen we dan natuurlijk de 19 gemeenten van het Brussels Gewest, met als centrum de oude stad Brussel, maar ook gemeenten als Elsene, Sint-Gillis, Anderlecht en Schaarbeek, die natuurlijk ook gewoon onder Brussel worden gerekend en mee bijdragen aan het succes van de wereldstad. De Brusselse buitenring en de drukke spoorverbindingen doorheen het gewest verbinden al deze gemeenten met de rest van de planeet.

Brussel biedt veel werkgelegenheid en trekt dan ook veel forensen uit de omliggende provincies. Daarom zijn de verbindingen met de rest van België ook zo goed. Een bedrijf dat zich in Brussel vestigt en verzendingen doet profiteert daar ook mee van. Kartonnen dozen gaan de hele dag Brussel in en uit, ze bevatten pakketjes, relatiegeschenken, voorraden voor nevenvestigingen van Brusselse bedrijven… Al waar kartonnen dozen maar voor kunnen dienen!

Kartonnen dozen online bestellen

U kunt uw kartonnen dozen en kartonplaten online bestellen bij Doosopmaat.be. Bent u een onderneming uit Brussel, of werkt u veel samen met Brusselse bedrijven? Kartonnen dozen maken verzendingen gemakkelijk en kunnen daarnaast ook als opbergdoos benut worden. Op onze site leest u meer over de mogelijkheden van kartonnen dozen op maat en over hoe u ze kunt gaan bestellen bij ons. Wij verwelkomen u graag als klant!