Kartonnen dozen

Met kartonnen dozen kunt u veel verschillende producten verpakken en verzenden. Net in deze tijd, waarin webwinkels belangrijker zijn en producten over groter afstanden verzonden worden, is het belangrijk om goede kartonnen dozen te gebruiken. U wilt karton karton in de juiste kwaliteit. Daarnaast het juiste formaat dozen, niet te groot en niet te klein. En natuurlijk aan een scherpe prijs. Doosopmaat.be maakt dit alles mogelijk.

Bereken uw prijs en stel uw eigen doos samen

Kartonnen dozen zijn relatief licht en toch zeer sterk. Dat maakt ze zo ideaal voor verzendingen. Het geringe gewicht houdt de verzendkosten laag, zonder dat uw product het risico loopt beschadigd te raken. Kartonnen dozen zijn daarmee de populairste verzendoplossing. Toch kan het wel beter, we zien dikwijls dat kleine producten in veel te grote dozen verzonden worden, die dan vol zijn gestoken met plastieken opvulmaterialen. Zo niet met Doosopmaat.be!

Kartonnen dozen op maat

Kartonnen dozenBij Doosopmaat.be geen dozen die veel te groot zijn. Wij maken kartonnen dozen op maat. Door de buitenmaten van uw product aan ons te geven stelt u ons in staat dozen te vervaardigen die perfect zijn voor de verzending. U betaalt geen onnodige postkosten meer en u moet ook al niet meer geld en energie steken in opvulmaterialen als bubbelplastiek en piepschuim.

Kartonnen dozen op maat, dat kunnen natuurlijk ook gewoon dozen in standaardmaten zijn. Voor ons is geen enkele maat een probleem, ook niet een veelvoorkomende. Tegelijk is voor ons ook geen enkele oplage een probleem, we produceren net zo lief tien kartonnen dozen als duizend. Dat maakt Doosopmaat.be ideaal voor wie verschillende typen dozen in verschillende oplagen wil afnemen.

Kartonnen dozen bestellen

kartonnen dozen bestellenDoosopmaat.be is een webwinkel, u kunt de kartonnen dozen bestellen in ons speciale bestelmenu, de zogenoemde rekentool. Voer de buitenmaten van uw product in (in millimeters), dat worden de binnenmaten van uw doos. Onze tip: neem enkele millimeters extra mee, dan kunt u uw product nog gemakkelijk uit de doos halen. Kartonnen dozen moeten praktisch zijn!

Gaat u kartonnen dozen bestellen, neemt u dan dus eerst de buitenmaten van uw product op en besluit hoeveel dozen u nodig gaat hebben. Dan kunt u precies de bestelling doen die voor u ideaal is. U verspilt geen karton, geen opvulmateriaal en dus geen geld. De kartonnen dozen van Doosopmaat.be zijn dus een economische en duurzame keuze!