Postdoos 2

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Doosopmaat.be krijgt dikwijls vragen van klanten en geïnteresseerden. Om u sneller een antwoord te kunnen geven, hebben wij de meest gestelde vragen opgelijst. Moest u toch nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u met plezier!

Bestellen

Wat is uw levertijd

De levertijd is afhankelijk van het type doos, bedrukking en de gekozen kartonkwaliteit. Wij hebben geen voorraden en maken ook geen gebruik van standaard maten. Doordat wij alles op maat maken, is de levertijd hier ook op gebaseerd. In onze orderbevestiging ontvangt u de verwachte levertijd

Kunt u een voorbeeld sturen?

Een model maken (op maat) en opsturen kost relatief veel tijd. De kosten van een modeldoos zijn 29 euro (onbedrukt) of 39 euro (bedrukt) per exemplaar (excl. btw) (zolang de proefdoos als pakketpost kan worden verzonden). Mocht u een modeldoos willen bestellen, dan kunt u het gewenste formaat en aantal invullen bij www.doosopmaat.be/bestellen  Rechts onderin uw scherm klikt u dan op de optie 'proefdoos' bestellen. Onze proefmodellen hebben een levertijd van 2-3 werkdagen. De kosten van de proefdoos worden niet gecrediteerd, indien u na ontvangst van de proefdoos een order bij ons plaatst. 

Welke kortingen zijn er?

Wij werken met volle palletkorting en volumekorting. Volumekorting krijgt u wanneer er 2 of meer formaten tegelijk worden besteld, bij afname van minimaal 20 stuks. Palletkorting is alleen van toepassing op bepaalde formaten vouwdozen die een volle pallet benutten.  Palletkorting en volumekorting kunt u niet combineren. Wanneer u op een orderregel al palletkorting heeft, telt deze niet meer mee voor de volumekorting.

Let op: deze kortingen kunt u alleen krijgen wanneer u via deze website bestelt. Op bestellingen via de mail of telefoon geven wij geen korting. 

Dozen

Welke kleuren karton kunnen geleverd worden?

Kartonnen dozen kunt u bestellen in bruin, wit of zwart. Afhankelijk van het gekozen type doos kunt u kiezen voor:

  • Bruine buitenkant / bruine binnenkant
  • Witte buitenkant / bruine binnenkant
  • Witte buitenkant / witte binnenkant
  • Zwarte buitenkant / zwarte binnenkant
  • Rode buitenkant / rode binnenkant

Bruin karton is iets voordeliger dan wit karton. Bruin karton is bovendien beter voor het milieu, het hoeft niet gebleekt te worden. Witte dozen hebben echter een mooiere uitstraling. Zwart karton heeft een chique uitstraling. Zwart karton heeft een iets langere levertijd.

Hoe werkt het bedrukken van dozen?

Dozen bedrukken kan al vanaf 10 stuks en is nog betaalbaar ook. Zie de pagina dozen bedrukken voor meer info. Bij doosopmaat.be kunt u zelf de prijs van uw bedrukte doos uitrekenen. Maak van uw kartonnen dozen een reclame-object! Vanaf ongeveer 1500 stuks dozen kunt u ook in kleur gaan bedrukken. Vraag ons naar de mogelijkheden !

Kunnen er handvatten in de dozen?

Optioneel kunt u in onze Amerikaanse vouwdozen handvatten laten maken. In onze rekentool kunt u dan de optie 'handvatten' aanvinken en ziet u ook gelijk wat deze optie kost.

Hoe bestel ik brievenbusdozen

Voor doosjes die door de brievenbus kunnen kiest u in de rekentool een 'brievenbusdoos'. Let daarbij goed op de voorwaarden van Bpost en het feit dat wij werken met binnenmaten. 

Betalen

Betaling vooraf of achteraf?

Betaling bij Doosopmaat.be verloopt vooraf via Mister Cash, Creditcard of Paypal. Zo houden we de administratieve kosten laag. Bedrijven, met een geldig Btw nummer, hebben ook de mogelijkheid om een achteraf factuur te ontvangen. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Wij hebben altijd het recht om vooruitbetaling te vragen.

Bezorgen

Wanneer wordt er bezorgd?

Na het plaatsen van uw bestelling laat Doosopmaat.be u weten wanneer er ongeveer geleverd gaat worden. Een dag voor levering ontvangen klanten een mail dat de bestelde goederen verzonden worden. Wij bezorgen altijd op werkdagen tussen 8.00h en 17.00h. Indien gewenst kunt u als klant een tijdstip van aflevering afspreken. Hieraan zijn voor u als klant wel meerkosten verbonden. Wij verzenden onze dozen op pallets en met pakketten. Heeft u meerdere maten besteld, dan kan het zijn dat het in delen wordt geleverd!

Zijn er bezorgkosten?

Doorheen Vlaanderen en Wallonië berekenen wij in principe geen bezorgkosten. De bezorgkosten buiten België zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Is afhaling van mijn dozen mogelijk?

Afhaling van uw order is niet mogelijk. Wanneer klanten doorheen de dag hun dozen zelf komen halen geeft dit verstoring van onze processen.

Levert Doosopmaat.be ook in andere landen?

Ook in Nederland hebben wij veel klanten. Daarnaast leveren we regelmatig in Duitsland en Frankrijk. Een enkele keer vertrekken onze dozen vanuit de haven van Antwerpen naar verre exotische bestemmingen. 

Overige vragen

Andere websites over kartonnen dozen

Informatie over kartonnen dozen op maat kunt u ook vinden op www.kartonnendozen.be Hier staat ook meer informatie over het bedrijf achter Doosopmaat.be.