Dozen kopen

Heeft u plannen dozen te kopen? Informeer dan naar de prijzen en mogelijkheden van doosopmaat.be. Wij brengen klaar en duidelijk in beeld wat uw dozen gaan kosten en maken uw dozen exact in de maat die u nodig heeft. Dat maakt dozen kopen wel heel eenvoudig. Online kunt u de idealen doos berekenen en bestellen. Wilt liever persoonlijk advies neem dan contact op met één van onze medewerkers zij helpen u graag verder. 

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Doosopmaat.be is gekend voor de dozen op maat. Dat betekent niet dat wij geen standaarddozen kunnen produceren, we maken dozen in elke maat, dus ook in een standaardmaat. Voor alle dozen die u bij ons laat maken geldt dat zij ook in kleine oplage, met of zonder opdruk, met of zonder handvatten of andere extra’s geproduceerd kunnen worden, zoals u wilt!

Dozen kopen op internet

Dozen kopen doos op maatOnline dozen kopen heeft zeker voordelen. U kunt zelf de maten van uw doos invoeren, u houdt zelf controle. U betaalt geen onnodige kosten. Zeer prettig is ook de levering: u moet niet zelf met dozen gaan rijden, wij leveren ze gewoon op het adres dat u ons geeft. Dat kan bij u thuis zijn, maar ook op uw burelen, uw bedrijf of zelfs bij een van uw eigen klanten. Wij werken met u samen om zo de ideale dozen te kunnen leveren.

Doosopmaat.be heeft een eigen “rekentool”, waarmee u stap voor stap kunt de prijs berekenen, zodat u precies weet wat uw maatdozen u gaan kosten. Wij vinden die duidelijkheid belangrijk. We willen dat u als klant geen onaangename verrassingen treft als u uw dozen koopt bij ons. Net op internet is eerlijkheid en betrouwbaarheid belangrijk. Daar zijn wij ons van bewust.

Dozen kopen op maat

Dozen kopen bij doosopmaat.be dit houdt in, speciaal voor u op maat gemaakt dozen. Vaak denken mensen dat onze dozen hierdoor duur zijn, maar dat is een misverstand. Omdat wij geen materiaal verspillen en u niet dwingen grote oplages af te nemen, enkel waar u nood aan heeft, kunnen wij een goede prijs berekenen voor een maat product. U betaalt zeker niet te veel! ''Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos'' dat is onze visie!

Koop uw kartonnen dozen bij doosopmaat.be, dan koopt u enkel wat u nodig hebt, precies in de juiste maten en met de juiste afwerking. Wij regelen alles van begin tot eind, van ontwerp tot levering. Indien u vragen hebt, of over uw bestelling kunt overleggen, kunt u gewoon contact met ons opnemen. We zijn u graag van dienst.